کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید به گزارش مین فود، متخصص تغذیه اظهار داشت: خیلی از افرادی که به ظاهر کم غذا هستند، به سبب ریزه خواری مداوم و مصرف غذاهای ناسالم مانند شکلات، بیسکویت و چیپس، گرفتار چاقی، کبد چرب و اختلالات متابولیک می شوند. سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: شاخص توده بدنی یا BMI ابزاری رایج برای تشخیص میزان چاقی در افراد است. برای افراد عادی، BMI کمتر از ۱۸.۵ نشان دهنده لاغری، بین ۲۰ تا ۲۵ محدوده نرمال، و بالای ۳۰ نشان دهنده چاقی است و در مورد ورزشکاران به سبب بالا بودن حجم عضلات، این شاخص باید با احتیاط بیشتری تفسیر شود. به گفته وی؛ فردی BMI بالای ۳۰ داشته باشد اما چربی زیادی در بدن نداشته و عضلانی باشد. اما برای افرادی با سبک زندگی معمولی، BMI بالای ۳۰ به عنوان چاقی شناخته می شود و می تواند با نتایج خطرناک همراه باشد. وی ادامه به بررسی الگوی تغذیه افراد ریزه خوار پرداخت و اظهار داشت: اغلب این افراد وعده های اصلی مانند صبحانه، ناهار و شام را یا حذف می کنند یا خیلی کم می خورند و در عوض در طول روز سراغ غذاهای مضر می روند. در مشاوره ای اخیر، فردی پیش از صبحانه پنج قاشق غذاخوری شکلات صبحانه مصرف کرده بود، بدون این که وعده ی سالمی بخورد. این سبک زندگی به آسانی منجر به کبد چرب می شود. صبحانه کامل، نخستین گام برای پیش گیری از چاقی کشاورز اضافه کرد: راه حل اساسی برای روبرو شدن با این وضعیت، بازگشت به الگوی تغذیه ای سالم و متعادل است. مصرف یک صبحانه کامل شامل نان، پنیر، سبزی، گردو، میوه و یک لیوان شیر یا تخم مرغ، موجب سیری طولانی مدت می شود. همین طور در وعده ناهار، وجود منابع پروتئینی مثل گوشت، مرغ، ماهی یا حتی تخم مرغ همراه با سبزی های پخته و سالاد بدون سس، می تواند بدن را از نظر مواد مغذی تامین کرده و از پرخوری های بی مورد پیشگیری کند. جایگزینی میان وعده های ناسالم با غذاهای طبیعی وی با تکیه بر اهمیت میان وعده های سالم اظهار داشت: برای افرادی که عادت به ریزه خواری دارند، پیشنهاد می شود بجای غذاهای فرآوری شده، از ترکیباتی مثل بادام، کشمش، نخودچی، خیار یا کاهو بهره گیرند و اگر این عادات غذایی ناصحیح ترک شود، امکان بازگشت به سبک زندگی سالم بطورکامل وجود دارد. کشاورز در آخر با هشدار درباره ی افزایش کبد چرب در جوانان تاکید کرد که این بیماری از گرید ۱ تا ۳ قابل پیشرفت است و در صورت عدم رسیدگی می تواند نتایج جدی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد. منبع: minfood.ir 1404/01/31 12:36:59 5.0 از 5 287 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پیشرفت , تخم مرغ این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است جدیدترین ها فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی