غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند به گزارش مین فود، یک موسسه پزشکی مستقر در ملبورن استرالیا فاش کرد که تنها چند وعده غذایی پرچرب می تواند به سرعت دفاع طبیعی روده را تضعیف کند و مدت ها پیش از بروز هرگونه علایم قابل مشاهده، سبب التهاب شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از آسوشیتدپرس، مطالعه ای توسط مؤسسه والتر و الیزا هال، قدیمی ترین مؤسسه تحقیقات پزشکی استرالیا، نشان داد که در آزمایشات پیش بالینی، محققان کشف کردند که تنها دو روز مصرف غذاهای سرشار از چربی های اشباع، سطح IL-۲۲، یک پروتئین محافظ کلیدی که سلامت روده را حفظ نموده و به کنترل التهاب کمک می نماید، را بطور قابل توجهی کم می کند. بر اساس مطالعه پخش شده، موش های آزمایشی با وجود سالم به نظر رسیدن، علایم میکروسکوپی التهاب و اختلال در عملکرد روده را نشان دادند. «سیریل سیلت»، نویسنده ارشد این مطالعه از این مؤسسه تحقیقاتی، اظهار داشت: «هر وعده غذایی که مصرف می نماییم بطور فعال سلامت روده ما را شکل می دهد.» سیلت اظهار داشت: «هرچه چربی های اشباع شده بیشتری مصرف نماییم، التهاب بیشتری ایجاد می شود و به تدریج دفاع روده ما را تضعیف کرده و حساسیت ما را به التهاب مزمن می افزاید.» بیماری های التهابی مزمن، مانند بیماری سلیاک، بیماری التهابی روده و آرتریت روماتوئید، هستند. با این وجود، محققان می گویند که چگونگی ایجاد این بیماریها به خوبی درک نشده است. این مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی پرچرب نه فقط سبب التهاب می شوند، بلکه توانایی بدن برای مبارزه با آنرا با کاهش IL-۲۲ سرکوب می کنند. محققان همینطور دریافتند که چربی های اشباع نشده، مانند چربی های موجود در آجیل، دانه ها و آووکادو، اثر معکوس دارند و IL-۲۲ را افزایش داده و دفاع روده را تقویت می کنند. «لی شیونگ»، عضو تیم مطالعه، اظهار داشت: «توانایی های محافظتی روده می تواند تنها در عرض دو روز، حتی بدون هیچ علامت ظاهری، به خطر بیفتد.» این تیم همینطور توانست با تأمین مجدد IL-۲۲، عملکرد روده را در موش ها بازیابی کند که به پتانسیل بازیابی سلامت روده در انسان اشاره دارد. محققان امیدوارند نتایج آنها بر دستورالعمل های غذایی تاثیر بگذارد تا بر حمایت طبیعی از سلامت روده بوسیله تغذیه، خصوصاً با تشویق مصرف چربی های غیراشباع و کاهش مصرف چربی های اشباع، تمرکز کنند. منبع: مین فود 1404/03/07 14:15:23 5.0 از 5 64 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ برگ بو این همه خاصیت دارد! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی جدیدترین ها انتشار کتابچه راهنمای کاهش دور ریز غذا در خانوارها وجود فلزات سنگین در کنسرو ماهیان حرام گوشت مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی