چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن به گزارش مین فود، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام نمود مصرف چای پس از غذا نه تنها به هضم کمک نمی کند، بلکه اسید آن سبب سفت شدن پروتئین غذا و سختی هضم می شود. به گزارش مین فود به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا نوشیدن چای یا شیرچای بلا فاصله بعداز غذا، به هضم بهتر کمک می کند؟، مطرح کرد: مصرف چای همراه یا بلا فاصله پس از غذا برای اغلب مردم یک عادت شمرده می شود و ممکنست عادتی باشد که در طی زمان به دست آمده باشد. اغلب متخصصین سفارش می کنند که از مصرف چای همراه یا پس از غذا اجتناب شود. چای به خودی خود، دارای مزایای تغذیه ای بسیار همچون بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است، با وجود این، در مورد مصرف انواع چای همراه یا بلا فاصله پس از غذا، باید اظهار داشت که برگ های چای اسیدی هستند و می توانند بر روند هضم اثرگذار باشند؛ بطوریکه اگر وعده غذایی مصرف شده حاوی پروتئین باشد، مصرف چای نه فقط به فرایند هضم کمک نمی کند، بلکه اسید موجود در چای محتوای پروتئین را سفت و هضم آنرا دشوار می کند. بعلاوه، برخی از ترکیبات موجود در چای می توانند مانع جذب ویتامین ها و مواد معدنی شوند. یکی از این نمونه ها تانن هایی است که در چای وجود دارد و مسئول ایجاد رنگ قهوه ای تیره در آنست. غلظت بالای این ترکیب می تواند در جذب پروتئین و مواد معدنی از قبیل آهن، روی و کلسیم اختلال بوجود آورد و اشخاصی که گرفتار کمبود این مواد معدنی هستند، باید از نوشیدن چای همراه یا بلا فاصله پس از وعده های غذایی اجتناب کنند. تانن موجود در چای سیاه مسئول طعم تلخ آن هم است و می تواند منجر به حالت تهوع یا ناراحتی گوارشی شود. اگزالات موجود در چای هم سبب اختلال در روند جذب آهن و کلسیم می شود. از سوی دیگر، محتوای کافئین موجود در چای ممکنست از جذب مواد مغذی در سیستم گوارشی پیشگیری کند. بعلاوه، در صورت داشتن مشکلات گوارشی همچون زخم های گوارشی، کافئین می تواند سبب تشدید مشکلات گوارشی شود. همچنین، کافئین تولید اسید در معده را بیشتر می کند و در صورت ابتلاء به سندرم روده تحریک پذیر می تواند علایم را تشدید کند. بعلاوه، مصرف چای همراه یا بلا فاصله پس از غذا می تواند شیره های گوارشی را رقیق کرده که منجر به سو هاضمه می شود. در کنار این موارد، برخی از افراد گزارش کرده اند که نوشیدن چای پس از غذا گازها و نفخ معده را مرتفع می کند. بنابراین، با درنظر گرفتن تمامی نکات فوق سفارش می شود چای یک ساعت قبل یا یک ساعت پس از غذا مصرف شود تا بتوان با کاهش مضرات مصرف چای هنگام غذا، از فواید آن استفاده کرد. 1404/03/16 11:54:11 5.0 از 5 244 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , تغذیه , سیستم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی فیلترینگ هوشمند، راهکار محافظت از دانش آموزان در فضای مجازی بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس ها در بازرسی مدارس یک پادزهر برای ۱۷ نوع مارگزیدگی ساخته شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد سوله سازی تهران پربحث ترین ها تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی فیلترینگ هوشمند، راهکار محافظت از دانش آموزان در فضای مجازی زنگ استکبار ستیزی نواخته شد به همراه فیلم جدیدترین ها تولید داروی دانش بنیان ایرانی برای درمان آتروفی نخاعی عضلانی انقلابی در تشخیص بیماری قلبی با ادغام ساعت هوشمند و هوش مصنوعی فیلترینگ هوشمند، راهکار محافظت از دانش آموزان در فضای مجازی زنگ استکبار ستیزی نواخته شد به همراه فیلم بررسی وضعیت آب، فاضلاب و نور کلاس ها در بازرسی مدارس ورود آب نبات های دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو اعلام برنامه های ویژه روز دانش آموز یک پادزهر برای ۱۷ نوع مارگزیدگی ساخته شد مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی از تامین اجتماعی به زودی تسویه می شود تحول در توسعه ارتباطات از پروژه ملی فیبر نوری تا سیمکارت الکتریکی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی