اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، ضمن اشاره به نقش چراغ راهنمای تغذیه، اظهار داشت: این ابزار می تواند بر تشکیل ذائقه و عادات غذایی خردسالان و نوجوانان تاثیر گذار باشد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اضافه کرد: چراغ راهنمای تغذیه یک ابزار ساده و قابل فهم برای همه اقشار جامعه است. رنگ سبز، زرد و قرمز به مصرف کننده نشان میدهد کدام محصولات برای سلامت مناسب تر هستند و کدام باید کمتر مصرف شوند. این شفافیت به خانواده ها و بخصوص دانش آموزان کمک می نماید تصمیم های هوشمندانه تری در رابطه با تغذیه داشته باشند. وی اضافه کرد: مطالعات علمی نشان می دهند رنگ های خاص می توانند بر ادراک طعم و مزه غذا تاثیر بگذارند و در شکل گیری ذائقه مؤثر باشند. رنگ قرمز معمولا با طعم شیرین و انرژی زا و رنگ سبز با طعم های طبیعی و سالم تر ارتباط دارد و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را بسمت انتخاب های سالم تر هدایت کند. بهفر تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه قند و چربی های ترانس در کودکان می تواند خطر مبتلا شدن به چاقی، دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی را افزایش دهد و مطالعات نشان می دهند کودکانی که از نشانگرهای تغذیه ای استفاده می نمایند، بطور متوسط ۱۵ تا ۲۰ درصد غذاهای پرقند و پرچرب کمتری مصرف می کنند. وی اشاره کرد: شاخص نمک و چربی در چراغ راهنمای تغذیه بخصوص برای پیش گیری از فشار خون و بیماریهای قلبی اهمیت دارد و کاهش مصرف نمک حتی به میزان ۱ گرم در روز می تواند فشار خون را ۲ تا ۴ میلی متر جیوه کم کند. بهفر اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با همکاری تولیدکنندگان و دستگاه های نظارتی کوشیده است نشانگرها استاندارد، شفاف و دقیق باشند تا مصرف کنندگان بدون احتیاج به اطلاعات پیچیده علمی، تنها با نگاه به رنگ ها بهترین انتخاب را داشته باشند. وی تاکید کرد: مدارس و خانواده ها باید توجه به چراغ راهنمای تغذیه را جدی بگیرند و هر انتخاب سالم امروز، تضمین کننده سلامت فردا خواهد بود. به طور خلاصه، رنگ قرمز معمولاً با طعم شیرین و انرژی زا و رنگ سبز با طعم های طبیعی و سالم تر ارتباط دارد و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را بسمت انتخاب های سالم تر هدایت کند. وی اشاره کرد: شاخص نمک و چربی در چراغ راهنمای تغذیه بویژه برای پیش گیری از فشار خون و بیماریهای قلبی اهمیت دارد و کاهش مصرف نمک حتی به میزان ۱ گرم در روز می تواند فشار خون را ۲ تا ۴ میلی متر جیوه بکاهد. منبع: مین فود 1404/07/14 10:14:35 5.0 از 5 23 تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سبزی می تواند به مبارزه با سرطان کمک نماید زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند نگرانی درباره ی وضعیت دو دانشجوی مصدوم برطرف شده و لطمه دیدگی ها خیلی جدی نیست علامت فشار خون چیست؟ به همراه فیلم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها راهنمای کامل انتخاب شیرآلات توکار به علاوه معرفی بهترین مدلها برای دکوراسیون ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان سبزی می تواند به مبارزه با سرطان کمک نماید زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند نگرانی درباره ی وضعیت دو دانشجوی مصدوم برطرف شده و لطمه دیدگی ها خیلی جدی نیست جدیدترین ها اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان سبزی می تواند به مبارزه با سرطان کمک نماید زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند نگرانی درباره ی وضعیت دو دانشجوی مصدوم برطرف شده و لطمه دیدگی ها خیلی جدی نیست علامت فشار خون چیست؟ به همراه فیلم اهمیت عرضه خدمات به سالمندان و پشتیبانی از آنها در چارچوب برنامه های محله محور راز پوست شفاف در یک میوه آبدار یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! قیمت گذاری مکمل ها را آزاد گذاشته ایم! مصرف لبنیات در دوران حاملگی لازم است تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی