تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در طول عمر مبتلایان سرطان روده یافته جدید تحقیقاتی؛ مین فود: محققان می گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ كه به صورت مرتب مغزیجاتی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می كنند در معرض ریسك پایین تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داده است افرادی كه به صورت مرتب حداقل هفته ای ۲۵ تا ۵۰ گرم مغزیجات آجیلی مصرف می كردند ۴۲ درصد با افزایش نرخ زنده ماندن پس از سرطان روبرو بودند.در بیماران مبتلا به مرحله ۳ سرطان روده، بازگشت بیماری تا حدود نصف كاهش پیدا كرد.«تمیدایو فادلو»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این باره می گوید: «این یافته ها همراه با چندین مطالعه مشاهده ای دیگر نشان داده است كه گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرك بدنی، حفظ وزن سالم، و كاهش مصرف نوشیدنی های قندی و شیرین، باعث بهبود روند درمان سرطان روده می گردد.»فادلو در ادامه می افزاید: «این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و فاكتورهای سبك زندگی در افزایش بقاء پس از سرطان روده تاكید دارد.»این مطالعه شامل ۸۲۶ شركت كننده بود كه به صورت متوسط ۶.۵ سال پس از درمان با جراحی و شیمی درمانی تحت نظر بودند.بیماران ممكن است به خاطر نگرانی از میزان چربی بالا مغزیجات آجیلی آن را مصرف نكنند، اما این مطالعات نشان می دهند مصرف كنندگان مغزیجات آجیلی لاغرتر هم هستند.مطالعات قبلی همینطور نشان داده اند كه مصرف این نوع مغزیجات به كاهش مقاومت انسولین هم كمك می نماید.به گفته محققان، «این مطالعه از این فرضیه دفاع می كند كه رفتارهای كه باعث كاهش احتمال مقاومت انسولین در فرد می شود، نظیر خوردن مغزیجات آجیلی، باعث بهبود نتایج سرطان روده هم می شوند.» 1396/12/21 15:08:38 5.0 از 5 4673 تگهای خبر: درمان , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی یک عامل مهم بدخوابی سرطان های شایع در بین مردان افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی