صبحانه پرانرژی به كاهش وزن در افراد دیابتی كمك می نماید توصیه محققان به افراد دیابتی؛ مین فود: مطالعه اخیر نشان داده است در بیماران چاق و مبتلا به دیابت نوع۲، برنامه غذایی شامل صبحانه پرانرژی باعث كاهش وزن، بهبود دیابت و كاهش نیاز به انسولین می گردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان در مطالعه اخیر خود دریافته اند در بیماران چاق و مبتلا به دیابت كه تحت درمان با انسولین هستند، رژیم غذایی روزانه شامل ۳ وعده صبحانه مفصل، ناهار با حجم متوسط و شام سبك می تواند تاثیرات سریع و مثبتی در مقایسه با شش وعده غذایی كوچك در طول روز داشته باشد. به گفته محققان، تاثیرات سه وعده در روز شامل كاهش وزن بهتر، گرسنگی كمتر و كنترل بهتر دیابت و در عین حال مصرف كمتر انسولین خواهد بود. محققان تاكید می كنند زمان غذا خوردن و تعداد دفعات غذا خوردن مهم تر از غذا خورده شده و تعداد كالری های مصرفی است. به گفته محققان، «متابولیسم بدن در طول روز تغییر می كند. یك برش نان مصرف شده در زمان صبحانه منجر به كاهش واكنش گلوكز شده و در مقایسه با یك برش مشابه نان مصرف شده در شب كمتر چاق كننده است.» در این مطالعه، محققان ۱۱ زن و ۱۸ مرد چاق و مبتلا به دیابت با میانگین سنی ۶۹ سال را كه تحت درمان با انسولین بودند مورد مطالعه قرار دادند. بیماران به طورتصادفی به دو گروه با رژیم غذایی كاهش وزن متفاوت تقسیم شدند؛ هر رژیم غذایی حاوی مقدار یكسان كالری روزانه به مدت ۳ ماه بود. یك گروه موسوم به Bdiet سه وعده غذایی در روز دریافت می كرد: صبحانه مفصل، ناهار با حجم متوسط، و شام سبك. گروه دوم موسوم به ۶Mdiet از رژیم غذایی قدیمی برای افراد دیابتی و كاهش وزن پیروی می كرد: شش وعده غذایی سبك كه در طول روز با فاصله مساوی مصرف می كردند. در طول ۳ ماه، گروه Bdiet ۵ كیلوگرم كاهش وزن داشت و گروه ۶Mdiet ۱.۴ كیلوگرم اضافه وزن داشت. میزان گلوكز ناشتا گروه Bdiet، ۵۴ mg/dl كاهش پیدا كرد درحالیكه در گروه ۶Mdiet، تنها ۲۳ mg/dl كاهش یافته بود. گروه Bdiet در مجموع نیاز به انسولین بسیار كمتری داشت درحالیكه گروه ۶Mdiet نیاز به انسولین بیشتری داشت. محققان مشاهده نمودند میزان اشتها و گرسنگی به شكل قابل توجهی در گروه Bdiet كاهش یافته بود، اما در گروه ۶Mdiet افزایش یافته بود. محققان تاكید می كنند یك رژیم غذایی با زمان بندی مناسب بین وعده های غذایی نقش مهمی در كنترل گلوكز و كاهش وزن دارد. 1397/01/16 21:22:52 5.0 از 5 4446 تگهای خبر: درمان , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی