ساخت واكسن جدید برای درمان آلرژی مین فود: تهران- محققان دانشگاه میشیگان با استفاده از پروتئین بادام زمینی، واكسن جدیدی به منظور درمان آلرژی تولید كردند كه سیستم ایمنی بدن را فریب می دهد تا آلرژن ها را نادیده بگیرد. به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیكال ساینس، وظیفه سیستم ایمنی بدن شناسایی تهدیدها و مبارزه با آنها است؛ اما گاهی سیستم ایمنی در انتخاب اهداف خود اشتباه می كند و نسبت به پروتئین هایی كه توسط موادی مانند بادام زمینی، لبنیات یا برخی داروها تولید می شوند، واكنش آلرژیك نشان داده است. این واكسن جدید از تركیب پروتئین های بادام زمینی و مخلوطی متشكل از نانوذرات روغن خالص سویا، آب و مواد گندزدا تولید شده است.برای بررسی عملكرد این واكسن محققان آن را در یك دوره دو ماهه سه بار به موش های حساس به بادام زمینی تزریق كردند و دو هفته بعد از آخرین تزریق، در رژیم غذایی آنها از بادام زمینی استفاده كردند. در نتیجه این آزمایش معلوم شد موش های واكسینه شده در برابر مجموعه ای از علایم آلرژیك بادام زمینی مصونیت به دست آورده اند. محققان امیدوارند با استفاده از این شیوه جدید بتوانند نحوه واكنش سیستم ایمنی را به آلرژن ها به صورت كلی تغییر دهند.گزارش كامل این تحقیقات در نشریه Allergy and Clinical Immunity انتشار یافته است. علمی (6)**9259**1834 1397/01/25 22:39:59 5.0 از 5 4630 تگهای خبر: ایمنی , درمان , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است چرا در باران پیاده روی کنیم؟ سرنوشتی که پیش از تولد رقم می خورد تفویض برخی وظایف غیرحاکمیتی در نظارت بر محصولات غذایی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی