شناسایی پروتئین موثر در شكل گیری عدسی چشم مین فود: تهران - محققان دانشگاه دلاوِر آمریكا پروتئین جدیدی موسوم به «Celf1» شناسایی نمودند كه نقش مهمی در پاكسازی عدسی چشم و رشد مناسب آن در آغاز زندگی بر عهده دارد. به گزارش روز یكشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، در این تحقیقات كه با استفاده از موش، قورباغه و ماهی زبرا انجام گرفت، نقش پروتئین Celf1 در كنترل عواملی كه معمولا مانع تقسیم سلولی می شوند، بررسی و تجزیه و تحلیل شد.در واقع این پروتئین مولفه هایی را كه معمولا در تقسیم سلولی نقش دارند، به گونه ای متفاوت با یكدیگر مرتبط كرده و از آن ها بعنوان ابزاری برای كنترل دگرگونی یاخته ای در جریان شكل گیری عدسی چشم جنین بهره می گیرد. محققان نشان دادند وجود پروتئین Celf1 كه یك پروتئین متصل به RNA است، برای شكستن غشای سلول و شروع فرآیند هضم فیبر DNA سلول ضروری می باشد. برای داشتن دید واضح لازم است عدسی چشم پاك و فاقد هرگونه عامل مسدود كننده باشد. این امر باعث بروز پدیده عجیبی در سلول های چشم می گردد. در واقع بر خلاف سایر سول های بدن كه از هسته و دی ان ای خود به دقت محافظت می كنند، اغلب سلول های عدسی، هسته، دی ان ای و سایر اجزای خویش را هضم می كنند تا مانع بروز آب مروارید در هنگام تولد شود.گزارش كامل این تحقیات در نشریه PLOS Genetics انتشار یافته است.علمی (6)**9259**1440 1397/02/30 15:26:15 5.0 از 5 5011 تگهای خبر: علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط هیچ گاه در طبیعت سراغ قارچ ها نروید پرمخاطب ترین سایت اقتصادی رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی