مواد خوراكی حاوی منیزیم را بشناسید توصیه محققان استرالیایی؛ مین فود: منیزیم یك ماده مغذی ضروری برای عملكرد درست بدن انسان است و به منظور جلوگیری از كمبود این ماده معدنی در بدن، باید مصرف برخی مواد خوراكی در رژیم غذایی گنجانده شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «فیونا تاك»، كارشناس تغذیه از استرالیا، عنوان می كند: «منیزیم یك ماده معدنی است كه بدن برای حس تندرستی، سلامت و سرزندگی به آن متكی است و بالغ بر ۳۰۰ واكنش بیوشیمیایی بدن به این ماده معدنی نیاز دارند.» علاوه بر كمك به حفظ سلامت استخوان ها، نقش مهمی هم در تنظیم میزان قندخون، تولید انرژی، عملكرد عصبی و عملكرد عضلانی دارد. مصرف روزانه ۳۱۰ تا ۳۲۰ میلیگرم منیزیم برای زنان و ۴۰۰ تا ۴۲۰ میلیگرم برای مردان سفارش می گردد. افراد مبتلا به برخی بیماری ها نظیر دیابت یا بیماری سلیاك (نوعی اختلال در روده كوچك) باید توجه بیشتری داشته باشند چراكه بسیار در معرض كمبود این ماده معدنی هستند. همچنین افراد الكلی، دارای رژیم غذایی نامناسب، مشكلات گوارشی یا مبتلا به كمبود ویتامین D هم بسیار در معرض كمبود منیزیم قرار دارند. كمبود منیزیم در كوتاه مدت علائم قابل توجهی ندارد، اما به مرور زمان می تواند باعث ضعیف ترشدن استخوان ها شود چراكه میزان كلسیم خون را می كاهد. با توجه به نقش مهم منیزیم در عملكرد عضلات، امكان دارد میزان پایین این ماده معدنی باعث گرفتگی عضلات شود. تغییر در خلق و خو كه عموما به علت بیحالی و عدم احساس و هیجان اتفاق می افتد. همینطور گفته می گردد كمبود منیزیم باعث افزایش ریسك افسردگی می گردد. از مهم ترین مواد خوراكی حاوی منیزیم می توان به موارد زیر اشاره كرد: سبزیجات پربرگ اسفناج پخته حاوی ۱۵۷ میلیگرم منیزیم است. سایر سبزیجات پربرگ حاوی این ماده معدنی عبارتند از كلم پیچ، بروكلی و برگ های شلغم. مغزیجات آجیلی و دانه ها دانه های كتان، كدو تنبل و دانه چیا هم غنی از منیزیم و هم فیبر هستند. مصرف بادام، بادام زمینی و مغزیجات برزیلی هم می تواند به كاهش این كمبود كمك نماید. حبوبات حبوباتی شامل عدس، لوبیا، نخود، نخود فرنگی و سویا همگی منابع مهمی از این ماده معدنی برای افرادی هستند كه رژیم غذایی گیاهی را دنبال می كنند. موز یك موز متوسط علاوه بر فیبر و ویتامین C، حاوی ۳۲ میلیگرم منیزیم است كه بالغ بر ۹ درصد میزان مصرف روزانه این ماده معدنی را تامین می كند. اكثر مطالعات از رژیم غذایی سالم بعنوان موثرترین شیوه كسب این ماده مغذی یاد می برند. از اینرو مصرف مكمل های این ماده مغذی را به مشورت با پزشك محول می كنند. 1397/04/29 00:06:32 5.0 از 5 5340 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی