نكته سلامت؛
مین فود: غلات كامل بخش مهمی از رژیم غذایی متوازن هستند و به كاهش ریسك مبتلا شدن به برخی بیماری های مزمن كمك می كنند.
به گزارش مین فود به نقل از مهر، غلات منبع فیبر، چندین ویتامین گروه B، و مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و سلنیوم هستند.
محققان تاكید می كنند افزودن غلات كامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند:
-كاهش ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی.
- كاهش مشكل یبوست.
- كمك به كنترل بهتر وزن.
- در صورت فرآوری شدن با فولات، امكان دارد به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در طول رشد جنین كمك نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب