ضرورت پرهیز از میان وعده های چرب و شور در سفر توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی: مین فود: یك متخصص تغذیه اظهار داشت: مسافران تابستانی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر، از رستوران های معتبر كه نكات بهداشتی و غذایی را رعایت می كنند، استفاده كنند. سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با ضرورت رعایت سفارش های غذایی در روزهای تابستان برای مسافران اظهار داشت: باتوجه به دور سوم سفرهای تابستانی مسافران باید در طول سفر خود نكات غذایی و بهداشتی را رعایت نمایند تا دچار بیماری ها و مسمومیت هایی غذایی نشوند. كشاورز با تاكید بر توجه به معتبر بودن رستوران ها اظهار نمود: مسافران باید توجه داشته باشند كه در طول مسیر و در شهرها از هر رستورانی غذا تهیه نكنند و تا حد ممكن از رستوران های شناخته شده و معتبر استفاده كنند. وی توضیح داد: متاسفانه در خیلی از رستوران ها نكات بهداشتی رعایت نمی گردد و همین عامل سبب بیماری مسافران می گردد. این متخصص تغذیه با اشاره به اینكه در سفر از خوردن غذاهای چرب و شور پرهیز شود، عنوان كرد: الگوی غذایی خیلی از رستوران ها غذاهای چرب و شور است، مسافران هم باید توجه نمایند تا از مصرف زیاد اینگونه غذاها پرهیز كنند. كشاورز افزود: استفاده از غذاهای چرب و شور چه در سفر و چه در روزهای عادی بیماری هایی همچون مرض قند، چاقی، مشكلات قلبی و عروقی و مبتلا شدن به كبد چرب را به دنبال خواهد داشت. او همینطور باتوجه به گرمای هوا به مصرف میوه هم تاكید و آن را ضروری دانست. این متخصص تغذیه با اشاره به اینكه در طول سفر از مصرف زیاد میان وعده هایی همچون چیپس، پفك، كاكائو، بیسكوییت، كیك و غیره باید پرهیز شود، اظهار نمود: بخصوص والدین باید در روزهای سفر از استفاده بیش از اندازه این موارد توسط كودكان جلوگیری نمایند. كشاورز توضیح داد: چراكه مصرف این نوع خوراكی ها برای كودكان و افراد مسن خطرناك بوده و خطر مبتلا شدن به كبد چرب و چاقی را در آن ها بالا می برد. وی خاطرنشان كرد: مسافران تلاش كنند تا به جای مصرف این دسته از خوراكی ها از تخمه، آجیل، پسته و گردو استفاده كنند. روغن این مواد برای بدن ضرر زیادی نداشته و برای سلامتی هم مفید می باشد. این متخصص تغذیه با اشاره به راه های پیش گیری از مسمومیت و اسهال های مسافرتی هم خاطرنشان كرد: حمل غذا از خانه و استفاده آن در طول سفر به علت گرمای هوا و احتمال فاسد شدن غذا، احتمال مبتلا شدن به مسمومیت در سفر را بالا می برد. كشاورز عنوان كرد: مسافران تلاش كنند غذایی با خود حمل نكنند و از وعده هایی همچون نون و پنیر در سفر خود استفاده كنند. وی تصریح كرد: به علاوه مسافران تابستانی از رستوران هایی كه در شست وشوی مواد غذایی و سبزیجات بهداشت را رعایت می كنند، استفاده كنند. 1397/06/25 15:13:08 5.0 از 5 4450 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی