شیرین كننده های مصنوعی برای روده ضرر دارند محققان سنگاپوری هشدار می دهند؛ مین فود: محققان عنوان می كنند شیرین كننده های مصنوعی برای سلامت روده مضر بوده و می توانند عوارض جبران ناپذیری داشته باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور رژیم غذایی مملو از غذاها و نوشیدنی های حاوی شیرین كننده های مصنوعی برای سلامت روده ها مضر هستند. محققان دریافتند شش شیرین كننده مصنوعی ادوانتام، ساخارین، آسپارتام، سوكرالوز، نئوتام و آكسسلفام پتاسیم-K برای میكروب های روده سمی هستند. نابودی و تخریب میكروب های روده می تواند ریسك چاقی را به همراه داشته باشد. شیرین كننده های مصنوعی بعنوان آلاینده های زیست محیطی هم شناخته شده اند. همینطور این مواد در اب های آشامیدنی و سطحی هم مشاهده شده اند كه در برابر فرآیند تصفیه اب مقاوم هستند. محققان اخطار می دهند مصرف شیرین كننده های مصنوعی باعث تحریك روده می گردد و تا جائیكه امكان دارد باید از مصرف آنها پرهیز كرد. 1397/07/22 22:34:17 5.0 از 5 4883 تگهای خبر: چاقی , رژیم غذایی , سلامت , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی سویا برای مغز کودکان مفیدست مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی