آشنایی با منابع خوراكی سرشار از ویتامین D توصیه محققان؛ مین فود: به قول متخصصان تغذیه، به غیر از نورخورشید مواد خوراكی بهترین منبع تامین ویتامین D بدن هستند اما فقط چند ماده خوراكی می توانند میزان موردنیاز این ویتامین را تامین كنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عصر دیجیتال باعث افزایش بی تحركی و عدم حضور كمتر در فضاهای باز شده است. در نتیجه ما كمتر در معرض نور خورشید هستیم و ویتامین D كمتری دریافت می نماییم كه می تواند سلامت ما را به خطر انداخته و تاثیر مستقیم بر سلامت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن ما داشته باشد. در حال حاضر میزان ویتامین D موردنیاز برای افراد تا سنین ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد بین المللی IU در روز و برای افراد بالای ۷۰ سال، ۸۰۰ IU است. بدون در نظر گرفتن مواد خوراكی، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرارگرفتن صورت، دستان، پاها یا پشت بدن در معرض نورخورشید بدون ضدآفتاب می تواند منجر به تولید ویتامین D موردنیاز بدن برای یك هفته شود. اما همیشه این روش امكان پذیر نیست و باید با خوردن منابع خوراكی این ویتامین بدن را تامین كرد. ۵ ماده خوراكی بعنوان بهترین منبع ویتامین D عبارتند از: ۱- شیر: یك لیوان ۲۳۵ میلی لیتری شیر حاوی ۱۰۰ IU ویتامین D است. ۲- ماهی تن كنسروشده: ۱۱۴ گرم ماهی تن كنسروشده معادل ۱۵۰ IU ویتامین D است. ۳- ماهی چرب: ماهی سالمون به وزن ۸۵ گرم دارای ۴۵۰ IU ویتامین D است. ۴- تخم مرغ: یك زرده تخم مرغ حاوی ۴۰ IU ویتامین D است. ۵- قارچ های رشدیافته در مقابل نور UV: ۱۴۰ گرم قارچ رشدیافته در مقابل اشعه UV حاوی ۴۰۰ IU ویتامین D هستند. افرادی كه به قدركافی در معرض نورخورشید قرار نمی گیرند و مطمئن نیستند با استفاده از رژیم غذایی هم به این میزان ویتامین D دست می یابند بهتر است با مشورت پزشك شان مكمل مصرف كنند. ویتامین D به دوشكل D۳ و D۲ است كه پزشك بهترین نوع را برای فرد تشخیص می دهد. 1397/08/02 22:12:18 5.0 از 5 4733 تگهای خبر: ایمنی , پزشك , تغذیه , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی