تغذیه ناسالم مادران آبستن سلامت قلب كودك را به خطر می اندازد تحقیق جدید نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است رژیم غذایی نامناسب در طول حاملگی عوارض وخیمی برای سلامت قلب كودك در آینده دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان مركز سلامت دانشگاه وایومینگ آمریكا سلامت قلب بچه بابون های در حال رشدی كه مادرشان در طول حاملگی تغذیه نامناسب داشتند را مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند قلب بابون های متولدشده از این مادران به شدت متفاوت از بابون های مادران تغذیه شده با رژیم غذایی عادی بود. به طوركلی قلب این بابون ها بدشكل بود، در پمپاژ خون از هر یك از دهلیزهای قلب و در بقیه قسمت های بدن، كارآمدی كمتری داشت و به نظر می رسید سریع تر پیر می گردد. بدتر اینكه این تغییرات با رسیدن بابون به سن ۵ سالگی كه معادل ۲۰ سالگی در انسان هاست، كاملا مشهود بود و این مورد نشان داده است كه چقدر تاثیرات رژیم غذایی نامناسب در طول حاملگی بلندمدت و طولانی است. به گفته محققان، تغذیه نامناسب مادر در طول حاملگی منجر به بروز مشكلات قلبی در كودك تا ۲۰ سال بعد می گردد. این تیم تحقیق اذعان می كند كه نوع تغییرات قلبی مشاهده شده در حیوانات مشكلات قلبی مزمنی نظیر بیماری قلبی، سكته، و دیابت را در افراد به همراه دارد. 1397/08/04 16:42:04 5.0 از 5 4871 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی