تغذیه ناسالم مادران آبستن سلامت قلب كودك را به خطر می اندازد تحقیق جدید نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است رژیم غذایی نامناسب در طول حاملگی عوارض وخیمی برای سلامت قلب كودك در آینده دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دانشمندان مركز سلامت دانشگاه وایومینگ آمریكا سلامت قلب بچه بابون های در حال رشدی كه مادرشان در طول حاملگی تغذیه نامناسب داشتند را مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند قلب بابون های متولدشده از این مادران به شدت متفاوت از بابون های مادران تغذیه شده با رژیم غذایی عادی بود. به طوركلی قلب این بابون ها بدشكل بود، در پمپاژ خون از هر یك از دهلیزهای قلب و در بقیه قسمت های بدن، كارآمدی كمتری داشت و به نظر می رسید سریع تر پیر می گردد. بدتر اینكه این تغییرات با رسیدن بابون به سن ۵ سالگی كه معادل ۲۰ سالگی در انسان هاست، كاملا مشهود بود و این مورد نشان داده است كه چقدر تاثیرات رژیم غذایی نامناسب در طول حاملگی بلندمدت و طولانی است. به گفته محققان، تغذیه نامناسب مادر در طول حاملگی منجر به بروز مشكلات قلبی در كودك تا ۲۰ سال بعد می گردد. این تیم تحقیق اذعان می كند كه نوع تغییرات قلبی مشاهده شده در حیوانات مشكلات قلبی مزمنی نظیر بیماری قلبی، سكته، و دیابت را در افراد به همراه دارد. 1397/08/04 16:42:04 5.0 از 5 4808 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی