به گزارش مین فود به نقل از مهر، یافته ها نشان داد شركت كنندگان مطالعه، بخصوص افراد دارای اضافه وزن، كه غلات كامل و سبوس دار مصرف كرده بودند، التهاب كمتری داشتند؛ التهاب ریسك مبتلا شدن به دیابت نوع۲ را بالا می برد.
همچنین شركت كنندگان دریافتند مصرف غلات كامل باعث سیری طولانی مدت می گردد.
مهم تر آنكه داشتن رژیم غذایی حاوی غلات كامل در مقایسه با غلات تصفیه شده به كاهش وزن كمك می نماید چراكه غلات تصفیه شده مملو از نشاسته، گلوتن و فاقد فیبر طبیعی است.
تین راسك لیچت، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه دانمارك، در این باره می گوید: «تجزیه و تحلیل ما اثبات می كند كه مبنای علمی قابل قبولی برای سفارش به مصرف غلات كامل وجود دارد. این رژیم غذایی به خصوص به افرادی كه در معرض ریسك بالا مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی یا دیابت نوع۲ هستند، سفارش می گردد. »
محققان از توالی DNA برای آنالیز نمونه مدفوع شركت كنندگان استفاده كردند تا بررسی كنند آیا انواع متفاوت رژیم غذایی بر تركیب باكتری روده شركت كنندگان تاثیر می گذارد.
در مجموع بررسی ها نشان نداد كه این رژیم غذایی بر تركیب باكتری های روده تاثیر دارد.