تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش محققان توصیه می كنند؛ به گزارش مین فود محققان سفارش می كنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و كاهش خطر سرطان كمك می نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده و كاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان، از سیستم گوارش محافظت می كند. یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گردو باعث تغییرشكل جامعه میكروب های روده شده و باعث افزایش قابل توجه باكتری های سودمند روده می گردد. به گفته محققان، گردو همچون یك پروبیوتیك عمل كرده و به تغذیه و رشد باكتری های كه دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند كمك می نماید. «لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت كل بدن مرتبط می باشد. مطالعه ما نشان داده است كه گردو باعث تغییراتی در روده می گردد و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراكی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.» وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی همچون كاهش ریسك بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط می باشد.» به گفته محققان، احیانا اجزای بیواكتیو گردو از فاكتورهای دخیل در تولید این فواید هستند. 1397/09/09 01:28:22 5.0 از 5 4820 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی