استفاده از غلات حجیم شده سبب اختلال در رشد كودكان یك متخصص تغذیه در گفتگو با مهر مطرح كرد: مین فود: یك متخصص تغذیه اظهار داشت: چیپس و غلات حجیم شده با پر كردن حجم معده و محروم كردن فرد از مصرف غذاهای مفید، سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر درباب عوارض استفاده چیپس و اسنك های پف شده اظهار داشت: این دسته از خوراكی ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارند و باید از مصرف زیاد آنها پرهیز شود. كشاورز با اشاره به اینكه استفاده از این خوراكی ها خصوصاً برای كودكان سفارش نمی گردد، اشاره كرد: چیپس و غلات حجیم شده حجم معده را پر كرده و فرد را از استفاده مواد غذایی مفید محروم می كند. وی ادامه داد: بنا بر این مصرف آنها سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. این متخصص تغذیه بر عدم مصرف این تنقلات برای بزرگسالان باز به سبب تاثیر منفی بر روی سیستم گوارش تاكید نمود. كشاورز با اشاره به اینكه روغن ها، مواد شیمیایی و مواد افزودنی موجود در چیپس و اسنك های پف شده برای سلامتی خطرناك اند، عنوان كرد: هرچند اسنك های پف كرده از ذرت درست می شوند اما مواد شیمیایی دیگر موجود در آنها برای سلامتی بسیار مضر است. وی درباب رنگ های خوراكی به كار رفته در این دسته از خوراكی ها باز توضیح داد: بیشتر این رنگ ها مجاز اند اما باز هم قابل اعتماد نیستند. كشاورز اضافه كرد: از طرف دیگر حتی اگر از رنگ های مجاز خوراكی هم استفاده شده باشد، به سبب اینكه مواد شیمیایی اند برای سلامتی مضر اند و در حتی در مصرف مطمئن ترین مواد شیمیایی هم باید محتاط بود. این متخصص تغذیه نمك موجود در چیپس و اسنك های پف كرده بسیار زیاد است، اشاره كرد: نمك زیاد، استفاده از روغن های فراوان در تولید و نوع پخت این مواد سبب ارزش غذایی پایین آنها است و برای بدن هیچ فایده ای ندارند. كشاورز وجود اكسیدان های زیاد در این خوراكی ها را سبب مبتلاشدن به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری های ایمنی در طولانی مدت خواند. وی به صورت كل استفاده از تمام مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس، كالباس، چیپس و غیره را به سبب وجود روغن های جامد و چربی بالا برای سلامتی خطرناك خواند و بر پرهیز از مصرف آنها سفارش كرد. 1397/10/08 23:01:24 5.0 از 5 4184 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تعمیر گیربکس اتوماتیک تعمیر یخچال چاپ چسب خرید نایلون حبابدار خرید و فروش خودرو دوچرخه ثابت طراحی سایت فیش حج نایلون حبابدار نایلون حبابدار نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا نوار خطر پربیننده ترین ها خدمات سئو سایت فراخوان سازمان جهانی بهداشت برای تأمین نیازهای بهداشتی در زلزله ترکیه و سوریه بهترین سالن های زیبایی کرج خرید تجهیزات تعمیرگاهی پربحث ترین ها آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد جدیدترین ها آخرین وضعیت کرونا در کشور رشد 43 درصدی شرکت های دانش بنیان سلامت در یک سال قبل مهم ترین نکات تغذیه ای که باید در وعده سحری رعایت شود علت نامرئی بیماری پارکینسون پدیدار شد شناسایی ۹۴۲ بیمار جدید کووید ۱۹ تنور داغ تبلیغات کاهش وزن تا عید نمایندگی زیمنس ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت شناسایی 990 مبتلای جدید به کرونا دو رژیم غذایی سالم که در کاهش ریسک مبتلاشدن به آلزایمر موثرند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ برنامه پزشك ایمنی