استفاده از غلات حجیم شده سبب اختلال در رشد كودكان یك متخصص تغذیه در گفتگو با مهر مطرح كرد: مین فود: یك متخصص تغذیه اظهار داشت: چیپس و غلات حجیم شده با پر كردن حجم معده و محروم كردن فرد از مصرف غذاهای مفید، سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر درباب عوارض استفاده چیپس و اسنك های پف شده اظهار داشت: این دسته از خوراكی ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارند و باید از مصرف زیاد آنها پرهیز شود. كشاورز با اشاره به اینكه استفاده از این خوراكی ها خصوصاً برای كودكان سفارش نمی گردد، اشاره كرد: چیپس و غلات حجیم شده حجم معده را پر كرده و فرد را از استفاده مواد غذایی مفید محروم می كند. وی ادامه داد: بنا بر این مصرف آنها سبب اختلال در رشد كودكان میگردد. این متخصص تغذیه بر عدم مصرف این تنقلات برای بزرگسالان باز به سبب تاثیر منفی بر روی سیستم گوارش تاكید نمود. كشاورز با اشاره به اینكه روغن ها، مواد شیمیایی و مواد افزودنی موجود در چیپس و اسنك های پف شده برای سلامتی خطرناك اند، عنوان كرد: هرچند اسنك های پف كرده از ذرت درست می شوند اما مواد شیمیایی دیگر موجود در آنها برای سلامتی بسیار مضر است. وی درباب رنگ های خوراكی به كار رفته در این دسته از خوراكی ها باز توضیح داد: بیشتر این رنگ ها مجاز اند اما باز هم قابل اعتماد نیستند. كشاورز اضافه كرد: از طرف دیگر حتی اگر از رنگ های مجاز خوراكی هم استفاده شده باشد، به سبب اینكه مواد شیمیایی اند برای سلامتی مضر اند و در حتی در مصرف مطمئن ترین مواد شیمیایی هم باید محتاط بود. این متخصص تغذیه نمك موجود در چیپس و اسنك های پف كرده بسیار زیاد است، اشاره كرد: نمك زیاد، استفاده از روغن های فراوان در تولید و نوع پخت این مواد سبب ارزش غذایی پایین آنها است و برای بدن هیچ فایده ای ندارند. كشاورز وجود اكسیدان های زیاد در این خوراكی ها را سبب مبتلاشدن به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و بیماری های ایمنی در طولانی مدت خواند. وی به صورت كل استفاده از تمام مواد غذایی فرآوری شده همچون سوسیس، كالباس، چیپس و غیره را به سبب وجود روغن های جامد و چربی بالا برای سلامتی خطرناك خواند و بر پرهیز از مصرف آنها سفارش كرد. 1397/10/08 23:01:24 5.0 از 5 4477 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی