اسپیرولینا به كاهش فشارخون كمك می نماید یافته جدید محققان ایتالیایی؛ مین فود: محققان دریافتند یك مولكول موجود در اسپیرولینا موسوم به SP6 سبب كاهش فشارخون میگردد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان موسسه نورولوژیكی مدیترانه در پازیلی ایتالیا در تحقیقی جدید دریافتند جلبك اسپیرولینا می تواند به كاهش فشارخون كمك نماید. طبق این گزارش، اسپیرولینا كامل ترین منبع خوراكی جهان است. این گیاه حاوی یك پروتئین خاص است كه سبب آرام شدن عروق خونی در لابراتوار و در حیوانات شد. محققان در این مطالعه، برخی مولكول های بدست آمده را به منظور آزمایش فواید آن برای سلامت بررسی كردند. آنها مشاهده نمودند اسپیرولینا سبب آرامش عروق خونی شده كه می تواند با افزایش میزان خون پمپاژشده در یك حركت، سبب كاهش فشارخون شود. این تاثیر ناشی از اكسید نیتریك، ماده شیمیایی ای كه سبب حفظ فشارخون سالم بدن می شود، است. به گفته محققان، اسپیرولینا علاوه بر كاهش فشارخون، در درمان مشكلاتی نظیر كاهش وزن، تب یونجه و دیابت هم مفید می باشد. اسپیرولینا حاوی پروتئین، آهن، پتاسیم، منیزیم، و سایر مواد شیمیایی دیگر است. 1397/11/01 14:25:44 5.0 از 5 4272 تگهای خبر: خوراكی , درمان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند تاثیر رژیم غذایی در مبتلاشدن به افسردگی را جدی بگیرید پیشنهاد پوشش بیمه ای پانسمان های نوین سوختگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی