كاهش ریسك سكته با مصرف سبزیجات پهن برگ مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود مطالعه جدید نشان داده است مصرف سبزیجات پهن برگ راه جدیدی برای كاهش استرس و كاهش ریسك تجربه سكته است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، طبق یافته های جدید افرادی كه سبزیجات پهن برگ بیشتری می خورند ۶۴ درصد كمتر در معرض بروز سكته مغزی قرار دارند. محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال كه خونریزی مغزی را تجربه كرده بودند بررسی كردند. سكته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سكته ها را در این مطالعه شامل می شد. ۹۳.۹ درصد سكته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیكه ۷.۲ درصد این نوع سكته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار كمی ناشی از سایر مشكلات پزشكی یا مصرف داروست. محققان عنوان می كنند افرادی كه سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج، كاهو و كلم مصرف می كنند كمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت. همچنین محققان اذعان می كنند ریسك بروز سكته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل كار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان كلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است. 1397/11/28 16:12:38 5.0 از 5 4965 تگهای خبر: بیمار , پزشك , دارو , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی