نوشابه های رژیمی خطر سكته در زنان یائسه را زیاد می كند یافته محقق ایرانی دانشگاه آمریكایی؛ به گزارش مین فود نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است مصرف نوشابه های رژیمی با بالا رفتن خطر سكته در میان زنان بعد از سن یائسگی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تحقیقات نشان داده است در مقایسه با زنانی كه كمتر از یك مرتبه در هفته نوشابه رژیمی مصرف می كنند یا اصلا نوشابه مصرف نمی كنند، زنانی كه دو بار یا بیشتر در هفته نوشابه رژیمی مصرف می كنند ۲۳ درصد بیشتر با ریسك سكته، ۳۱ درصد بیشتر با ریسك سكته ایسكمیك و ۲۹ درصد بیشتر با ریسك مبتلا شدن به بیماری قلبی روبرو هستند.بعلاوه ریسك مرگ در آنها به هر دلیلی ۱۶ درصد بیشتر است. همینطور یافته ها نشان داده است ریسك سكته در زنان فاقد بیماری قلبی یا دیابت بیشتر از دو برابر خواهد بود.«یاسمین موسی وار رحمانی»، استادیار دانشكده پزشكی آلبرت انیشتین آمریكا، در این باره می گوید: «تحقیق ما و سایر مطالعات مشاهده ای نشان می دهند كه مصرف نوشابه های رژیمی بی ضرر نیستند و مصرف زیاد آنها با ریسك بالاتر بروز سكته و بیماری قلبی مرتبط می باشد.»در این مطالعه، ۸۱، ۷۱۴ زن ۵۰ تا ۷۹ سال مورد بررسی قرار گرفتند. از آنجائیكه نتایج این مطالعه مربوط به زنان بعد از سن یائسگی است، در مورد مردان یا زنان جوان تر قابل تعمیم نیست.محققان تاكید می كنند آب بهترین نوشیدنی و بهترین گزینه برای نوشابه های فاقد كالری است. 1397/11/29 15:25:04 5.0 از 5 4538 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی