برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند برنامه های متعددی داریم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، اظهارداشت: یكی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم می باشد البته ترویج غذای سالم حتما به مدلول مصرف نوعی غذای خاص نیست بلكه در هر غذایی باید نمك، چربی، قند در حد مجاز باشد كه سلامتی مردم به خطر نیافتد.وی اشاره كرد: سازمان غذا و دارو برنامه هایی برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامه ها و مشاركت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ثمین نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده گردد.رئیس سازمان غذا و دارو اشاره كرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمك و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سال ها پیش تعبیه شده كه همانند چراغ راهنما دارای رنگ های سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی می كند كه اگر نمك یك فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند كه میزان نمك آن بالا است و در مصرف نمك و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت كنند. 1397/12/15 22:29:43 5.0 از 5 4771 تگهای خبر: برنامه , تغذیه , چربی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی