برنامه سازمان غذا و دارو برای كاهش مصرف سه ماده غذایی رئیس سازمان غذا و دارو مطرح كرد؛ مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند برنامه های متعددی داریم. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مهدی پیرصالحی، اظهارداشت: یكی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم می باشد البته ترویج غذای سالم حتما به مدلول مصرف نوعی غذای خاص نیست بلكه در هر غذایی باید نمك، چربی، قند در حد مجاز باشد كه سلامتی مردم به خطر نیافتد.وی اشاره كرد: سازمان غذا و دارو برنامه هایی برای كاهش مصرف نمك، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامه ها و مشاركت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ثمین نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده گردد.رئیس سازمان غذا و دارو اشاره كرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمك و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سال ها پیش تعبیه شده كه همانند چراغ راهنما دارای رنگ های سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی می كند كه اگر نمك یك فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند كه میزان نمك آن بالا است و در مصرف نمك و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت كنند. 1397/12/15 22:29:43 5.0 از 5 4608 تگهای خبر: برنامه , تغذیه , چربی , دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی