مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند مطالعات نشان می دهد به گزارش مین فود برپایه مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر مبتلا شدن به مرگ زودرس و بیماری های قلبی را زیاد می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، كسانی كه در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می كنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به كسانی كه كم تر استفاده می نمایند، بیشتر است.پژوهشگران آمریكایی طی یك دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی كه در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می كردند شمار افرادی كه به این علت گرفتار عارضه های مختلف شده اند را منتشر نمودند.بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر گرفتار حوادث قلبی و عروقی، بیشتر از هزار و ۳۰۰ نفر سكته مغزی، نزدیك به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیشتر از ۶ هزار نفر بر اثر علل مختلف جان خویش را از دست داده اند.یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یك تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به كلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را زیاد می كند.به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم كلسترول كه زرده تخم مرغ یكی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد بالا می برد.البته به قول محققان تخم مرغ یك منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت كرد. 1397/12/28 00:16:51 5.0 از 5 4869 تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی