مصرف ۳ عدد تخم مرغ در هفته، خطر مرگ زودرس را زیاد می كند مطالعات نشان می دهد به گزارش مین فود برپایه مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر مبتلا شدن به مرگ زودرس و بیماری های قلبی را زیاد می كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می دهد، كسانی كه در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می كنند، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و مرگ زودرس در آنها نسبت به كسانی كه كم تر استفاده می نمایند، بیشتر است.پژوهشگران آمریكایی طی یك دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی كه در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می كردند شمار افرادی كه به این علت گرفتار عارضه های مختلف شده اند را منتشر نمودند.بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر گرفتار حوادث قلبی و عروقی، بیشتر از هزار و ۳۰۰ نفر سكته مغزی، نزدیك به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیشتر از ۶ هزار نفر بر اثر علل مختلف جان خویش را از دست داده اند.یافته نشان می دهد، مصرف روزانه نصف یك تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به كلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را زیاد می كند.به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم كلسترول كه زرده تخم مرغ یكی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد بالا می برد.البته به قول محققان تخم مرغ یك منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت كرد. 1397/12/28 00:16:51 5.0 از 5 5085 تگهای خبر: بیمار , بیماری , غذا , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی