پرهیز از مصرف آجیل های كهنه در گفتگو با مهر عنوان شد به گزارش مین فود یك متخصص تغذیه با تاكید بر پرهیز مردم از استفاده از آجیل های كهنه اظهار داشت: مردم به علل اقتصادی از این تنقلات استفاده نكنند چراكه احتمال فساد و وجود رنگ های غیرمجاز در آنها وجود دارد. سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، با توضیح درباره تغذیه سالم بخصوص در روزهای نوروز اظهار داشت: تغذیه یكی از نیازهای اساسی زیستن و سالم ماندن است چراكه بدن برای تمام فعالیت های ارادی، غیر ارادی، تولید انرژی و رشد به آن نیاز دارد. وی ادامه داد: در كنار تغذیه برخی مواد مغذی كه برای فعل و انفعالات ساختار بدن، ساخت آنزیم ها و سوخت و ساز بدن لازم است، باید مصرف شود مظهری با اشاره به اینكه در روزهای نوروز در استفاده از مواد غذایی باید تعادل و تنوع وجود داشته باشد، خاطرنشان كرد: مصرف موادی همچون آجیل ها برای بدن بسیار ضروری بوده و تقریباً باید در برنامه روزمره باشد اما مصرف زیاد آنها در روزهای نوروز می تواند برای بدن خطرناك باشد. بدین منظور شهروندان باید در دید و بازدیدها نسبت به مصرف این مواد تعادل را رعایت نمایند. این متخصص تغذیه با اشاره بر نكاتی درباره سلامت آجیل ها توضیح داد: متأسفانه برخی هموطنان امكان دارد به علل اقتصادی آجیل های كهنه را خریداری كنند اما تنقلات كهنه دارای مواد زیان آور بوده، امكان دارد دارای رنگ های غیر مجاز، فاسد و كرم زدگی باشد و به سلامت مردم صدمه زند. وی تاكید كرد: در روزهای عید كودكان، سالمندان و افرادی كه مستعد بیماری هایی همچون فشار خون و چربی بالا هستند، نباید در استفاده از این مواد زیاده روی كنند چراكه برای آنها بسیار خطرناك خواهد بود. این كارشناس تغذیه با اشاره به اینكه مردم باید در استفاده از شیرینی ها در روزهای عادی و نوروز تعادل را رعایت نمایند، خاطرنشان كرد: استفاده مفرط از شیرینی ها و مواد شیرین در روزهای نوروز برای افراد سالم باعث چاقی و برای افراد چاق باعث چاقی بیش از اندازه خواهد شد كه زمینه ساز ابتلاء به بیماری هایی همچون افزایش چربی، قند، اوره، اسید اوریك و غیره می شود. 1398/01/06 13:30:59 5.0 از 5 4467 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی