پرهیز از مصرف آجیل های كهنه در گفتگو با مهر عنوان شد به گزارش مین فود یك متخصص تغذیه با تاكید بر پرهیز مردم از استفاده از آجیل های كهنه اظهار داشت: مردم به علل اقتصادی از این تنقلات استفاده نكنند چراكه احتمال فساد و وجود رنگ های غیرمجاز در آنها وجود دارد. سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، با توضیح درباره تغذیه سالم بخصوص در روزهای نوروز اظهار داشت: تغذیه یكی از نیازهای اساسی زیستن و سالم ماندن است چراكه بدن برای تمام فعالیت های ارادی، غیر ارادی، تولید انرژی و رشد به آن نیاز دارد. وی ادامه داد: در كنار تغذیه برخی مواد مغذی كه برای فعل و انفعالات ساختار بدن، ساخت آنزیم ها و سوخت و ساز بدن لازم است، باید مصرف شود مظهری با اشاره به اینكه در روزهای نوروز در استفاده از مواد غذایی باید تعادل و تنوع وجود داشته باشد، خاطرنشان كرد: مصرف موادی همچون آجیل ها برای بدن بسیار ضروری بوده و تقریباً باید در برنامه روزمره باشد اما مصرف زیاد آنها در روزهای نوروز می تواند برای بدن خطرناك باشد. بدین منظور شهروندان باید در دید و بازدیدها نسبت به مصرف این مواد تعادل را رعایت نمایند. این متخصص تغذیه با اشاره بر نكاتی درباره سلامت آجیل ها توضیح داد: متأسفانه برخی هموطنان امكان دارد به علل اقتصادی آجیل های كهنه را خریداری كنند اما تنقلات كهنه دارای مواد زیان آور بوده، امكان دارد دارای رنگ های غیر مجاز، فاسد و كرم زدگی باشد و به سلامت مردم صدمه زند. وی تاكید كرد: در روزهای عید كودكان، سالمندان و افرادی كه مستعد بیماری هایی همچون فشار خون و چربی بالا هستند، نباید در استفاده از این مواد زیاده روی كنند چراكه برای آنها بسیار خطرناك خواهد بود. این كارشناس تغذیه با اشاره به اینكه مردم باید در استفاده از شیرینی ها در روزهای عادی و نوروز تعادل را رعایت نمایند، خاطرنشان كرد: استفاده مفرط از شیرینی ها و مواد شیرین در روزهای نوروز برای افراد سالم باعث چاقی و برای افراد چاق باعث چاقی بیش از اندازه خواهد شد كه زمینه ساز ابتلاء به بیماری هایی همچون افزایش چربی، قند، اوره، اسید اوریك و غیره می شود. 1398/01/06 13:30:59 5.0 از 5 4660 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها جدیدترین ها اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی