خوردنی هایی كه درد مفاصل را تشدید می كنند به گزارش مین فود تمامی افرادی كه از درد مزمن مفصلی رنج می برند به دنبال راهكاری هستند تا بدون وابستگی به داروها و روش های درمانی كه خود با عوارض جانبی همراه می باشد، درمان شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در وضعیت افراد مبتلا به این عارضه داشته باشد و خودداری از مصرف غذاهایی كه باعث التهاب در بدن می شوند تا حدود زیادی اثربخش است. بنابر اعلام "فود پریونشن"، آنچه در ادامه ذكر شده بعضی از انواع مواد غذایی است كه مبتلایان به دردهای مفصلی باید از مصرف آنها اجتناب كنند. قند افزوده: قند تركیب ضروری رژیم غذایی است و بدن به دریافت آن میل دارد. هرچند هم اكنون و به علت فراوانی خوراكی های فرآوری شده میزان قند دریافتی بیشتر می شود. قند به علت تداخل با چربی و پروتئین در بدن باعث التهاب می شود و "محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته" (AGE) را تولید می كند. محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته علاوه بر التهاب، روند فرسودگی بدن را هم سرعت می دهند. مواد الكلی: باآنكه مواد الكلی در گروه مواد غذایی جای نمی گیرد اما مصرف آن می تواند بیشترین تأثیر را روی درد مفصل بگذارد. همینطور الكل باعث از دست رفتن آب بدن شده و التهاب در بدن را به همراه دارد. آسپارتام و شیرین كننده های مصنوعی: مصرف این نوع شیرین كننده ها نه تنها به درمان درد مفصل كمك نمی كند بلكه به علت مضرات متعددی كه برای سلامت دارد شناخته شده است و حتی می تواند باعث آرتریت در افرادی شود كه قبل از این به این عارضه مبتلا نبوده اند. محصولات لبنی: مصرف لبنیات مشكل ساز است چونكه حاوی پروتئین هایی است كه بافت های اطراف مفصل را در بعضی افراد ملتهب می سازد. همینطور با بالا رفتن سن هضم مواد لبنی سخت تر می شود. نمك: نمك هم با مضراتی مهم برای سلامتی همراه می باشد چونكه باعث احتباس آب و فشار خون بالا می شود. حفظ تعادل در میزان مایعات موجود در بدن برای سلامت مفاصل ضروری می باشد اما میزان اضافه آن باعث ورم و التهاب می شود. مونوسدیم گلوتامات: این افزودنی غذایی كه بر پایه نمك است باعث احتباس آب و ورم می شود. چربی های اشباع شده: علل بسیاری وجود دارد كه نشان دهنده لزوم خودداری از مصرف چربی های اشباع شده است كه خطر ابتلاء به بیماری قلبی و صدمه دیدن مفصل ها مواردی از آن بشمار می رود. نتایج چندین مطالعه نشان داده كه كاهش مصرف چربی اشباع شده واكنش التهابی بدن را می كاهد. روغن ذرت / امگا ۶: روغن ذرت مملو از اسیدهای چرب امگا ۶ است كه مصرف به اندازه آن خطری ندارد باآنكه التهاب زاست. هرچند خوراكی های فرآوری شده كه امروزه به مقدار زیاد مصرف می شود حاوی میزان بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ هستند كه تعادل میان امگا ۶ و امگا ۳ را در بدن بر هم می زند و در نتیجه می توانند باعث بروز التهاب شوند. 1398/01/12 19:50:48 5.0 از 5 4684 تگهای خبر: برند , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند لبخندهای نامرئی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند پربحث ترین ها کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! جدیدترین ها کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی ارتباط بین مزاج و شخصیت همه چیز در رابطه با سردترین طبع بدن نمک های ممنوعه! ۱۷۰ کشور جهان از خدمات طب مکمل استفاده می کنند برنج هندی سان لند در لیست محموله های وارداتی نیست معضل مکمل های جعلی در فروش اینترنتی خرید و فروش مطمئن فیش حج شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک لبخندهای نامرئی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی