خوردنی هایی كه درد مفاصل را تشدید می كنند به گزارش مین فود تمامی افرادی كه از درد مزمن مفصلی رنج می برند به دنبال راهكاری هستند تا بدون وابستگی به داروها و روش های درمانی كه خود با عوارض جانبی همراه می باشد، درمان شوند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در وضعیت افراد مبتلا به این عارضه داشته باشد و خودداری از مصرف غذاهایی كه باعث التهاب در بدن می شوند تا حدود زیادی اثربخش است. بنابر اعلام "فود پریونشن"، آنچه در ادامه ذكر شده بعضی از انواع مواد غذایی است كه مبتلایان به دردهای مفصلی باید از مصرف آنها اجتناب كنند. قند افزوده: قند تركیب ضروری رژیم غذایی است و بدن به دریافت آن میل دارد. هرچند هم اكنون و به علت فراوانی خوراكی های فرآوری شده میزان قند دریافتی بیشتر می شود. قند به علت تداخل با چربی و پروتئین در بدن باعث التهاب می شود و "محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته" (AGE) را تولید می كند. محصولات نهایی گلیكاسیون پیشرفته علاوه بر التهاب، روند فرسودگی بدن را هم سرعت می دهند. مواد الكلی: باآنكه مواد الكلی در گروه مواد غذایی جای نمی گیرد اما مصرف آن می تواند بیشترین تأثیر را روی درد مفصل بگذارد. همینطور الكل باعث از دست رفتن آب بدن شده و التهاب در بدن را به همراه دارد. آسپارتام و شیرین كننده های مصنوعی: مصرف این نوع شیرین كننده ها نه تنها به درمان درد مفصل كمك نمی كند بلكه به علت مضرات متعددی كه برای سلامت دارد شناخته شده است و حتی می تواند باعث آرتریت در افرادی شود كه قبل از این به این عارضه مبتلا نبوده اند. محصولات لبنی: مصرف لبنیات مشكل ساز است چونكه حاوی پروتئین هایی است كه بافت های اطراف مفصل را در بعضی افراد ملتهب می سازد. همینطور با بالا رفتن سن هضم مواد لبنی سخت تر می شود. نمك: نمك هم با مضراتی مهم برای سلامتی همراه می باشد چونكه باعث احتباس آب و فشار خون بالا می شود. حفظ تعادل در میزان مایعات موجود در بدن برای سلامت مفاصل ضروری می باشد اما میزان اضافه آن باعث ورم و التهاب می شود. مونوسدیم گلوتامات: این افزودنی غذایی كه بر پایه نمك است باعث احتباس آب و ورم می شود. چربی های اشباع شده: علل بسیاری وجود دارد كه نشان دهنده لزوم خودداری از مصرف چربی های اشباع شده است كه خطر ابتلاء به بیماری قلبی و صدمه دیدن مفصل ها مواردی از آن بشمار می رود. نتایج چندین مطالعه نشان داده كه كاهش مصرف چربی اشباع شده واكنش التهابی بدن را می كاهد. روغن ذرت / امگا ۶: روغن ذرت مملو از اسیدهای چرب امگا ۶ است كه مصرف به اندازه آن خطری ندارد باآنكه التهاب زاست. هرچند خوراكی های فرآوری شده كه امروزه به مقدار زیاد مصرف می شود حاوی میزان بالایی از اسیدهای چرب امگا ۶ هستند كه تعادل میان امگا ۶ و امگا ۳ را در بدن بر هم می زند و در نتیجه می توانند باعث بروز التهاب شوند. 1398/01/12 19:50:48 5.0 از 5 4486 تگهای خبر: برند , بیمار , بیماری , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی