مكمل های غذایی را جایگزین غذا نكنید به گزارش مین فود بررسی ها نشان داده است مكمل های غذایی نه تنها باعث طول عمر نمی شوند بلكه مصرف مقدار قابل توجهی از آنها برای سلامتی ضرر دارد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، در این بررسی متخصصان آمریكایی به مطالعه روی اطلاعات تغذیه ای ۳۱ هزار زن و مرد ۲۰ سال به بالا پرداختند. آنها همینطور اطلاعات مربوط به میزان مصرف مكمل های غذایی را در این افراد طی ۳۰ روز جمع آوری كردند. حدود نیمی از این افراد مكمل غذایی و یك سوم از آنان هم مولتی ویتامین مصرف كرده بودند. متخصصان مشاهده نمودند در مدت شش سال حدود ۳۶۱۳ مورد فوتی گزارش شد كه ۹۴۵ مورد بر اثر بیماری قلبی عروقی و ۸۰۵ مورد دیگر بر اثر سرطان بوده است. این متخصصان با در نظر گرفتن دیگر فاكتورهای رفتاری و سلامت دریافتند مكمل های غذایی تاثیر روی مرگ و میر نداشته است. این بررسی در عین حال نشان داد كه مصرف كافی ویتامین های A و K، منیزیم، روی و مس با كاهش خطر مرگ ناشی از تمامی موارد مرگ و میر مرتبط می باشد اما این در شرایطی است كه ویتامین دریافتی از راه مواد غذایی باشد. علاوه بر این معلوم شد مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم یا بیشتر از كلسیم در طول روز با افزایش ریسك مرگ و میر ناشی از سرطان مرتبط می باشد. به گزارش نیویورك تایمز، محققان آمریكایی با عنایت به نتایج این مطالعات تاكید كرده اند كه مكمل های غذایی نمی توانند جایگزین مناسبی برای رژیم غذایی سالم باشند. 1398/01/20 15:04:17 5.0 از 5 4743 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی