مصرف كم غلات و میوه عامل مرگ میلیون ها نفر در جهان یافته های مطالعات محقق ایرانی دانشگاه واشنگتن نشان می دهد؛ به گزارش مین فود بر اساس گزارش اخیر محققان، عدم مصرف میزان بهینه و مطلوب مواد خوراكی و مواد مغذی منجر به مرگ سالانه ۱۱ میلیون نفر در جهان می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریكا در مطالعه خود به بررسی داده های بدست آمده از ۱۹۵ كشور پرداخته و دریافتند یك مرگ از هر ۵ مرگ در جهان (معادل ۱۱ میلیون مرگ) با كمبود میزان بهینه مصرف مواد خوراكی و مغذی مرتبط می باشد. محققان دریافتند مصرف كم غلات كامل (كمتر از ۱۲۵ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی در ارتباط با مرگ و بیماری در كشورهای هند، آمریكا، برزیل، پاكستان، نیجریه، روسیه، مصر، آلمان، ایران و تركیه است. در بنگلادش، مصرف كم میوه (كمتر از ۲۵۰ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی است. در سال ۲۰۱۷، كشورهای دارای پایین ترین نرخ مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی عبارت بودند از فرانسه، اسپانیا، ژاپن و آندورا. یافته ها بر نیاز فوری به تلاش های هماهنگ جهانی در جهت بهبود رژیم غذایی از راه همكاری با بخش های مختلف سیستم غذایی تاكید دارد. «اشكان افشین»، استادیار دانشگاه و سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «خطرات ناشی از تغذیه بر طیف وسیعی از افراد در هر سن، جنسیت و وضعیت اقتصادی تأثیر می گذارد.» درحالیكه رژیم غذایی ضعیف عامل مرگ حدود ۱۱ میلیون نفر در جهان است، رژیم غذایی مملو از سدیم، میزان كم غلات كامل و میزان كم میوه عامل مرگ بیشتر از ۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ در جهان بوده است. علل این مرگ ها شامل ۱۰ میلیون مرگ به علات بیماری قلبی-عروقی، ۹۱۳ هزار مرگ در رابطه با سرطان و حدود ۳۳۹ هزار مرگ ناشی از دیابت نوع۲ بوده است. طبق این گزارش، مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی از ۸ میلیون نفر در سال ۱۹۹۰ افزایش یافته كه ناشی از افزایش در نرخ جمعیت و افزایش سن جمعیت است. 1398/01/22 00:06:04 5.0 از 5 4694 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی