مصرف كم غلات و میوه عامل مرگ میلیون ها نفر در جهان یافته های مطالعات محقق ایرانی دانشگاه واشنگتن نشان می دهد؛ به گزارش مین فود بر اساس گزارش اخیر محققان، عدم مصرف میزان بهینه و مطلوب مواد خوراكی و مواد مغذی منجر به مرگ سالانه ۱۱ میلیون نفر در جهان می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریكا در مطالعه خود به بررسی داده های بدست آمده از ۱۹۵ كشور پرداخته و دریافتند یك مرگ از هر ۵ مرگ در جهان (معادل ۱۱ میلیون مرگ) با كمبود میزان بهینه مصرف مواد خوراكی و مغذی مرتبط می باشد. محققان دریافتند مصرف كم غلات كامل (كمتر از ۱۲۵ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی در ارتباط با مرگ و بیماری در كشورهای هند، آمریكا، برزیل، پاكستان، نیجریه، روسیه، مصر، آلمان، ایران و تركیه است. در بنگلادش، مصرف كم میوه (كمتر از ۲۵۰ گرم در روز) فاكتور پرخطر اصلی ناشی از رژیم غذایی است. در سال ۲۰۱۷، كشورهای دارای پایین ترین نرخ مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی عبارت بودند از فرانسه، اسپانیا، ژاپن و آندورا. یافته ها بر نیاز فوری به تلاش های هماهنگ جهانی در جهت بهبود رژیم غذایی از راه همكاری با بخش های مختلف سیستم غذایی تاكید دارد. «اشكان افشین»، استادیار دانشگاه و سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «خطرات ناشی از تغذیه بر طیف وسیعی از افراد در هر سن، جنسیت و وضعیت اقتصادی تأثیر می گذارد.» درحالیكه رژیم غذایی ضعیف عامل مرگ حدود ۱۱ میلیون نفر در جهان است، رژیم غذایی مملو از سدیم، میزان كم غلات كامل و میزان كم میوه عامل مرگ بیشتر از ۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۷ در جهان بوده است. علل این مرگ ها شامل ۱۰ میلیون مرگ به علات بیماری قلبی-عروقی، ۹۱۳ هزار مرگ در رابطه با سرطان و حدود ۳۳۹ هزار مرگ ناشی از دیابت نوع۲ بوده است. طبق این گزارش، مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی از ۸ میلیون نفر در سال ۱۹۹۰ افزایش یافته كه ناشی از افزایش در نرخ جمعیت و افزایش سن جمعیت است. 1398/01/22 00:06:04 5.0 از 5 4882 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , خوراكی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی