بالا رفتن خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده

محققان انگلیسی می گویند؛

بالا رفتن خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده به گزارش مین فود محققان عنوان می كنند حتی مصرف كم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می تواند ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دریافتند افرادی كه روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیكن) می خورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.محققان مشاهده نمودند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه كه روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می خوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیشتر از ۷۰ گرم در روز باشد.

1398/02/04
14:36:43
5.0 / 5
4103
تگهای خبر: خدمات , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است