بالا رفتن خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده محققان انگلیسی می گویند؛ به گزارش مین فود محققان عنوان می كنند حتی مصرف كم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می تواند ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دریافتند افرادی كه روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیكن) می خورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.محققان مشاهده نمودند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه كه روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می خوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیشتر از ۷۰ گرم در روز باشد. 1398/02/04 14:36:43 5.0 از 5 4853 تگهای خبر: خدمات , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اهداف سایت ITFF مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند شروع ثبت نام پزشکان داوطلب برای خدمت رسانی در اربعین امسال تنوع انبار در تهران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی