مصرف نوشابه و آبمیوه باعث بالا رفتن خطر مرگ زودهنگام می شود نتایج پژوهش های محققان؛ به گزارش مین فود محققان دریافتند علاوه بر نوشابه های شیرین، مصرف مداوم آبمیوه ها هم باعث كوتاه شدن طول عمر می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «جین ولش»، سرپرست تیم تحقیق از دانشكده پزشكی دانشگاه ای موری آمریكا، در اینباره می گوید: «افراد بزرگسالی كه زیاد نوشابه های شیرین كه شامل آبمیوه ها و نوشابه های گازدار است، می نوشند، در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.» در این مطالعه، محققان داده های مربوط به ۱۳، ۴۴۰ زن و مرد با میانگین سنی ۶۴ سال را از ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی كردند. در میان این شركت كنندگان، ۷۱ درصد چاق بوده یا اضافه وزن داشتند. از شركت كنندگان در مورد میزان نوشابه های شیرین پرسیده شد. در طول مدت ۶ سال، ۱، ۱۶۸ شركت كننده جان شأن را از دست دادند. محققان دریافتند افرادی كه بیشتر نوشابه های حاوی قند مصرف كرده بودند بیشتر با احتمال مرگ مواجه بودند. به قول محققان، مصرف هر ۳۴۰ میلی لیتر نوشابه قندی اضافی، ریسك مرگ را بیشتر هم می كند. شواهد همینطور نشان داده است مصرف نوشابه های حاوی قند با بالا رفتن خطر ابتلاء به دیابت، بیماری قلبی و چاقی هم مرتبط می باشد. 1398/03/02 13:11:22 5.0 از 5 4336 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان دیابت نوع دو را چطور کنترل کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی