مصرف نوشابه و آبمیوه باعث بالا رفتن خطر مرگ زودهنگام می شود نتایج پژوهش های محققان؛ به گزارش مین فود محققان دریافتند علاوه بر نوشابه های شیرین، مصرف مداوم آبمیوه ها هم باعث كوتاه شدن طول عمر می شوند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «جین ولش»، سرپرست تیم تحقیق از دانشكده پزشكی دانشگاه ای موری آمریكا، در اینباره می گوید: «افراد بزرگسالی كه زیاد نوشابه های شیرین كه شامل آبمیوه ها و نوشابه های گازدار است، می نوشند، در معرض خطر مرگ زودهنگام قرار دارند.» در این مطالعه، محققان داده های مربوط به ۱۳، ۴۴۰ زن و مرد با میانگین سنی ۶۴ سال را از ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی كردند. در میان این شركت كنندگان، ۷۱ درصد چاق بوده یا اضافه وزن داشتند. از شركت كنندگان در مورد میزان نوشابه های شیرین پرسیده شد. در طول مدت ۶ سال، ۱، ۱۶۸ شركت كننده جان شأن را از دست دادند. محققان دریافتند افرادی كه بیشتر نوشابه های حاوی قند مصرف كرده بودند بیشتر با احتمال مرگ مواجه بودند. به قول محققان، مصرف هر ۳۴۰ میلی لیتر نوشابه قندی اضافی، ریسك مرگ را بیشتر هم می كند. شواهد همینطور نشان داده است مصرف نوشابه های حاوی قند با بالا رفتن خطر ابتلاء به دیابت، بیماری قلبی و چاقی هم مرتبط می باشد. 1398/03/02 13:11:22 5.0 از 5 4280 تگهای خبر: آب , اضافه وزن , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی