مصرف سویا و كاهش ریسك شكستگی استخوان در بازماندگان سرطان سینه مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج تحقیق جدید نشان داده است مصرف سویا سبب كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در بازماندگان سرطان قبل از یائسگی می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، نتایج مطالعات پژوهشگران دانشگاه یل آمریكا نشان داده است مصرف بیشتر سویا با كاهش ۷۷ درصدی كاهش ریسك شكستگی های استخوانی در زنان جوان تر مرتبط می باشد. پژوهشگران در این مطالعه به بررسی تاثیر ورزش و مصرف سویا بر نرخ شكستگی استخوان در میان بازماندگان سرطان پرداختند. «اویلین شی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ورود به دوره یائسگی، دوره ریسك بالا از بین رفتن استخوان هاست و داده های مربوط به ریسك شكستگی در میان زنان جوان مبتلا به سرطان سینه خیلی كم است.» در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۰۴۲ بازمانده از سرطان سینه در رده سنی ۲۰ تا ۷۵ سال بررسی گردید. پژوهشگران دریافتند سویا و فراورده های آن غنی از ایزوفلاون ها هستند كه دارای SERM طبیعی (تعدیل كننده انتخابی گیرنده استروژن) بوده و به افزایش تراكم استخوانی كمك می نماید. مطالعات قبلی نشان داده اند مصرف tamoxifen، SERM یا دارو، كه برای بیماران مبتلا به سرطان سینه تجویز می شود، سبب كاهش ریسك شكستگی ها می شود. برخی درمان های مربوط به سرطان سینه می تواند سبب یائسگی زودهنگام شده و در نتیجه تراكم استخوانی كم شود. همین مسئله منجر به بروز بیشتر شكستگی های در رابطه با پوكی استخوان در میان بازماندگان سرطان سینه می شود. منبع: مین فود 1398/03/09 14:42:33 5.0 از 5 4758 تگهای خبر: بیمار , دارو , درمان , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی