ایستاده غذا خوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد وضعیت غذاخوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد بطوریكه در حالت نشسته، طعم غذا به مراتب بهتر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ساوت فلوریدا دریافتند مدت طولانی ایستادن و در همان حین غذا خوردن سبب بروز استرس فیزیكی شده و جوانه های چشایی را خاموش می كند. پژوهشگران در این مطالعه به بررسی این مساله پرداختند كه چگونه سیستم وستیبولار كه مسئول حفظ تعادل و جهت یابی مكانی است، با سیستم حس چشایی كه بر طعم و مزه تاثیر می گذارد، در تعامل هستند. «دیپایان بیسواس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «براساس این یافته ها می توان به این نتیجه رسید والدین زمانیكه می خواهند مواد خوراكی سالم و بدطعم یا داروهای بدطعم به كودك شان بدهند بهتر است در حالت ایستاده آنرا به كودك شان بخورانند.» تیم تحقیق دریافت نیروی جاذبه سبب می شود خون به قسمت های تحتانی بدن كشیده شود در نتیجه قلب برای پمپاژ خون به سمت قسمت های فوقانی بدن، سخت تر فعالیت می كند و ضربان قلب افزایش می یابد. همین شرایط سبب فعال شدن محور آدرنال هیپوتالاموس-هیپوفیز شده و غلظت هورمون استرس موسوم به كورتیزول را بیشتر می كند. این واكنش زنجیره ای سبب كاهش حساسیت حسی شده كه بر ارزیابی طعم و مزه غذا و نوشیدنی، درك دمای غذا و حجم كلی مصرف تاثیر می گذارد. بگفته پژوهشگران، زمانیكه فردی احساس ناراحتی می كند غذای كه در حالت عادی طعم خوبی دارد برایش خوشایند و خوش طعم نیست. منبع: مین فود 1398/03/31 21:21:21 5.0 از 5 4953 تگهای خبر: خوراكی , دارو , سیستم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با استفاده از آسپرین بعنوان ماسک پوست نیترات در فرآورده های گوشتی باید با دقت کنترل شود پرداخت های پرسنلی نباید معطل سایر مسایل باقی بماند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام کارواش برتولینی کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی انضباط مالی و پرداخت بموقع مطالبات پرسنلی راهبردهای جدید حوزه سلامت میوه ای با خواص ضد سرطان پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید جدیدترین ها بایدها و نبایدهای روزه داری در دوران حاملگی و شیردهی اخطار در رابطه با وجود سم سرطان زا در خشکبار مانده نمک دریا افتخار ایران در ریشه کنی کمبود ید را از بین می برد؟ سفارش های بهداشتی به مردم در خرید آجیل شب عید آیا رژیم گوشتخواری منجر به افزایش کلسترول می شود؟ اعلام جزییات تامین شیرخشک در تعطیلات نوروزی راهنمای تغذیه رمضان افطار تا سحر چه بخوریم؟ در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید آموزش زبان های خارجی به روش رضا زمانی پرسش رایج روزه داران افطاری و شام با هم خورده شود؟ تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی