ایستاده غذا خوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد وضعیت غذاخوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد بطوریكه در حالت نشسته، طعم غذا به مراتب بهتر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ساوت فلوریدا دریافتند مدت طولانی ایستادن و در همان حین غذا خوردن سبب بروز استرس فیزیكی شده و جوانه های چشایی را خاموش می كند. پژوهشگران در این مطالعه به بررسی این مساله پرداختند كه چگونه سیستم وستیبولار كه مسئول حفظ تعادل و جهت یابی مكانی است، با سیستم حس چشایی كه بر طعم و مزه تاثیر می گذارد، در تعامل هستند. «دیپایان بیسواس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «براساس این یافته ها می توان به این نتیجه رسید والدین زمانیكه می خواهند مواد خوراكی سالم و بدطعم یا داروهای بدطعم به كودك شان بدهند بهتر است در حالت ایستاده آنرا به كودك شان بخورانند.» تیم تحقیق دریافت نیروی جاذبه سبب می شود خون به قسمت های تحتانی بدن كشیده شود در نتیجه قلب برای پمپاژ خون به سمت قسمت های فوقانی بدن، سخت تر فعالیت می كند و ضربان قلب افزایش می یابد. همین شرایط سبب فعال شدن محور آدرنال هیپوتالاموس-هیپوفیز شده و غلظت هورمون استرس موسوم به كورتیزول را بیشتر می كند. این واكنش زنجیره ای سبب كاهش حساسیت حسی شده كه بر ارزیابی طعم و مزه غذا و نوشیدنی، درك دمای غذا و حجم كلی مصرف تاثیر می گذارد. بگفته پژوهشگران، زمانیكه فردی احساس ناراحتی می كند غذای كه در حالت عادی طعم خوبی دارد برایش خوشایند و خوش طعم نیست. منبع: مین فود 1398/03/31 21:21:21 5.0 از 5 4879 تگهای خبر: خوراكی , دارو , سیستم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط علایم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده را بشناسیم مصوبات دولت برای حل مشکل کمبود نقدینگی حوزه دارو ردیابی مواد غذایی قاچاق در بازار دشوار است تولید انبوه مارک لباس و جیبیتز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها فلزیاب همراه شما در سفرهای کاوشگری با اکسترا ویجر ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم استفاده از طب سنتی خواست عمومی جامعه است نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست پربحث ترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند جدیدترین ها قند فروکتوز در پیشرفت سرطان نقش دارد؟ بهره گیری از پیشرفت های صنعت هسته ای در عرصه سلامت، بهداشت و درمان روغن خوراکی مفید یا مضر برای سلامت انسان غذاهای فوق فرآوری شده در بروز بیماری پوستی پسوریازیس نقش دارند نوشیدن زیاد آب برای بدن مفید است؟ ارتباط رژیم غذایی ناسالم با سرطان های کشنده چگونه بر مشکل بی خوابی شبانه غلبه کنیم؟ ماجرای صدور مجوز سلامت بخش روغن تنها با یک مطالعه استفاده مداوم این مسکن ها قلبتان را خاموش می کند دیابتی ها با خیال راحت این قند را مصرف کنند تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك رپورتاژ برنامه ایمنی