ایستاده غذا خوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد محققان می گویند؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد وضعیت غذاخوردن بر درك طعم غذا تاثیر می گذارد بطوریكه در حالت نشسته، طعم غذا به مراتب بهتر است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ساوت فلوریدا دریافتند مدت طولانی ایستادن و در همان حین غذا خوردن سبب بروز استرس فیزیكی شده و جوانه های چشایی را خاموش می كند. پژوهشگران در این مطالعه به بررسی این مساله پرداختند كه چگونه سیستم وستیبولار كه مسئول حفظ تعادل و جهت یابی مكانی است، با سیستم حس چشایی كه بر طعم و مزه تاثیر می گذارد، در تعامل هستند. «دیپایان بیسواس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «براساس این یافته ها می توان به این نتیجه رسید والدین زمانیكه می خواهند مواد خوراكی سالم و بدطعم یا داروهای بدطعم به كودك شان بدهند بهتر است در حالت ایستاده آنرا به كودك شان بخورانند.» تیم تحقیق دریافت نیروی جاذبه سبب می شود خون به قسمت های تحتانی بدن كشیده شود در نتیجه قلب برای پمپاژ خون به سمت قسمت های فوقانی بدن، سخت تر فعالیت می كند و ضربان قلب افزایش می یابد. همین شرایط سبب فعال شدن محور آدرنال هیپوتالاموس-هیپوفیز شده و غلظت هورمون استرس موسوم به كورتیزول را بیشتر می كند. این واكنش زنجیره ای سبب كاهش حساسیت حسی شده كه بر ارزیابی طعم و مزه غذا و نوشیدنی، درك دمای غذا و حجم كلی مصرف تاثیر می گذارد. بگفته پژوهشگران، زمانیكه فردی احساس ناراحتی می كند غذای كه در حالت عادی طعم خوبی دارد برایش خوشایند و خوش طعم نیست. منبع: مین فود 1398/03/31 21:21:21 5.0 از 5 4996 تگهای خبر: خوراكی , دارو , سیستم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی