آب گوجه فرنگی ریسك بیماری های قلبی را می كاهد محققان ژاپنی می گویند؛ مین فود: پژوهشگران دریافتند نوشیدن آب گوجه فرنگی بدون نمك می تواند میزان فشارخون و كلسترول را در افراد در معرض ریسك بالا بیماری قلبی-عروقی كم كند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در این مطالعه پژوهشگران دانشگاه توكیو ژاپن حدود ۵۰۰ شركت كننده را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند ۹۴ نفر از افرادی كه آب گوجه فرنگی بدون نمك مصرف كرده بودند شاهد كاهش قابل توجه میزان فشارخون شان بودند. آنها مشاهد كردند پس از مصرف اب گوجه فرنگی، فشارخون سیستولیك (عدد بالا) از ۱۴۱.۲ به ۱۳.۷ و فشارخون دیاستولیك (عدد پایینی) از ۸۳.۳ به ۸۰.۹ كم شد. همین طور نتایج نشان داد میزان كلسترول بد LDL در ۱۲۵ شركت كننده از میانگین ۱۵۵ به 149.9 mg/dL كم شد. بگفته پژوهشگران، این تاثیرات سودمند در میان زنان و مردان و برای گروه های سنی مختلف یكسان بود. 1398/04/05 01:31:49 5.0 از 5 5084 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , كلسترول این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی