افزایش خطر بیماری های قلبی با مصرف روزانه بیشتر از دو تخم مرغ محققان هشدار می دهند؛ مین فود: پژوهشگران آگهی می دهند مصرف بیشتر از دو تخم مرغ در روز می تواند ریسك مرگ و مبتلاشدن به بیماری های قلبی-عروقی را افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ماساچوست در این مطالعه به بررسی رژیم غذایی، سلامت و عادات سبك زندگی حدود ۳۰ هزار فرد بزرگسال در آمریكا پرداختند و تا ۳۱ سال آنها را تحت نظر داشتند. «كاترین تاكر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «كلسترول موجود در تخم مرغ زمانیكه به میزان زیاد مصرف می شود با بروز مشكلات سلامت مرتبط می باشد.» طبق اعلام وزارت كشاورزی آمریكا، یك تخم مرغ بزرگ حاوی حدود ۲۰۰ میلیگرم كلسترول است كه تقریباً میزان كلسترول آن معادل یك استیك ۲۲۵ گرمی است. بگفته پژوهشگران، مصرف بیشتر از ۳۰۰ میلیگرم كلسترول در روز با افزایش ۱۷ درصدی ریسك مبتلاشدن به بیماری قلبی-عروقی و ۱۸ درصد ریسك بالاتر مرگ مرتبط می باشد. پژوهشگران تاكید می كنند مصرف چندین تخم مرغ در هفته معقول است اما بهتر است افراد از خوردن ۳ تخم مرغ در روز پرهیز نمایند. منبع: مین فود 1398/04/09 01:25:39 5.0 از 5 4436 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , زندگی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی