مصرف زیاد نمك سبب نفخ می شود یافته های تحقیقاتی نشان می دهد؛ مین فود: یافته ها نشان داده است رژیم غذایی حاوی نمك زیاد سبب بروز نفخ در افراد می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران با بررسی دوباره مطالعه دو دهه اخیر موسوم به DASH-Sodium، دریافتند مصرف میزان زیاد سدیم سبب افزایش نفخ در میان شركت كنندگان شده بود. پژوهشگران همین طور دریافتند رژیم غذایی DASH با میزان فیبر زیاد در مقایسه با رژیم غذایی كنترل كم فیبر، سبب افزایش نفخ شد. «نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان داده است می توان میزان نفخ را بدون كاهش میزان مصرف فیبر سالم، و بوسیله كاهش مصرف سدیم، كم كرد.» بگفته پژوهشگران، این نخستین مطالعه است كه به بررسی سدیم بعنوان یك عامل نفاخ در رژیم غذایی پرداخته است. گفتنی است رژیم غذایی DASH یك رژیم غذایی پرفیبر است كه دارای میزان نسبتاً كم چربی و میزان بالا میوه، مغزیجات آجیلی و سبزیجات است. پژوهشگران دریافتند رژیم غذایی DASH پرفیبر احتمال نفخ را تا ۴۱ درصد بالا می برد. منبع: مین فود 1398/04/26 16:06:49 5.0 از 5 4895 تگهای خبر: چربی , رژیم غذایی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جدیدترین ها مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی