شكلات تلخ علایم افسردگی را می كاهد نتایج مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود نتایج مطالعه اخیر نشان داده است مصرف شكلات تلخ تاثیر مثبت بر خلق و خو و تسكین علایم افسردگی دارد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محققان دانشگاه لندن برای نخستین بار به بررسی ارتباط افسردگی با نوع شكلات مصرفی پرداختند. محققان در این مطالعه داده های 13، 626 فرد بزرگسال را بررسی كردند. مصرف شكلات و علایم افسردگی شركت كنندگان برپایه پرسشنامه تكمیلی توسط آنان بررسی گردید. پس از بررسی سایر فاكتورها نظیر قد، وزن، وضعیت تاهل، سیگار كشیدن، درآمد، فعالیت فیزیكی، و مشكلات مزمن سلامت، مشخص شد افرادی كه در دوره 24 ساعتی، هر نوع شكلات تلخ مصرف كرده بودند 70 درصد كمتر علایم افسردگی را گزارش داده بودند. همینطور كسانی كه زیاد شكلات مصرف می كردند (هر نوع شكلات و نه فقط شكلات تلخ) كمتر علایم افسردگی را گزارش كرده بودند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیشتر از 300 میلیون در جهان مبتلا به افسردگی هستند و این بیماری، علت اصلی ناتوانی در جهان است. شكلات دارای خواص تقویت كننده خلق و خو است و مكانیسم های زیادی در مورد رابطه بین مصرف شكلات و بهبود خلق و خو مطرح گردیده است. شكلات تلخ دارای میزان بالا فلاوونوئیدهاست؛ آنتی اكسیدان های كه باعث بهبود التهاب می شوند. مطالعات نشان می دهد التهاب در شروع افسردگی نقش دارد. 1398/05/19 18:44:09 5.0 از 5 4919 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , تسكین این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم متخصص پوست و تزریق فیلر و ژل وام پربیننده ترین ها لزوم پشتیبانی از داروخانه ها با پرداخت بموقع بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه ظفرقندی: فعلا در زمینه فراهم کردن پانسمان بیماران پروانه ای مشکل جدی نداریم دستور فوری به مقامات بهداشتی آمریکا برای توقف همکاری با سازمان جهانی بهداشت واکنش وزارت بهداشت به ادعای روغن کنترل چربی خون! پربحث ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان جدیدترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ ادغام خدمات طب ایرانی در سیستم سلامت اکسیر سلامتی برای ذهن و بدن افتتاح ۱۳۷ پروژه سازمان اورژانس کشور به شکل همزمان صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری با تولید داروهای بایوتکنولوژی شیرخشک در داروخانه ها بدون محدودیت توزیع می شود ویتامین ها عاملی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان اشکال محیط زیست به ساخت مرکز فرآوری انتقال خون در شهر پرند ایران نتوانسته از ظرفیت بازار حلال استفاده کند کدام روغن های خوراکی برای پخت و پز مناسب می باشد تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی