تاثیر چشم گیر اسیدچرب امگا۳ در كاهش تری گلیسیریدها مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود تحقیقات نشان می دهد اسیدچرب امگا۳ باعث كاهش میزان تری گلیسیریدها به اندازه ۲۰ تا ۳۰ درصد در میان اغلب افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «آن اسكولاس رای»، سرپرست مطالعه، در اینباره می گوید: «ما در تحقیقات خود دریافتیم درمان با مصرف روزانه ۴ گرم اسید چرب امگا۳ موثر است و با اطمینان می توان همراه با داروهای استاتین كه برای كاهش كلسترول مصرف می شوند، بهره برد.» هم اكنون دو داروی اسیدچرب امگا۳ موجود است. یكی حاوی دو اسیدچرب EPA (eicosapentaenoic acid) و DHA (docosahexaenoic acid) است و دیگری فقط حاوی EPA است. تری گلیسیریدها چربی های هستند كه در خون به گردش درمی آیند. برخی مطالعات نشان داده اند كه میزان بالا تری گلیسیریدها (بالا ۲۰۰ mg/dL) می تواند منجر به تصلب شریان شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سكته افزایش یابد. محققان تاكید می كنند افراد دارای میزان بالا تری گلیسیریدها نباید بدون مشورت با پزشك از مكمل های روغن ماهی اسیدچرب امگا۳ استفاده نمایند. ماهی منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳ است و انجمن قلب آمریكا سفارش می كند حداقل دو بار در هفته ماهی های چرب نظیر سالمون، خال مخالی، شاه ماهی و تون استفاده گردد. 1398/06/09 19:30:02 5.0 از 5 4628 تگهای خبر: پزشك , چربی , دارو , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها جدیدترین ها ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی