تاثیر مصرف میوه و سبزیجات خام بر سلامت روان محققان می گویند؛ مین فود: پژوهشگران دریافتند مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات پخته، كنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، دكتر «تاملین كونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «میزان مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»وی در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان داده است مصرف میوه و سبزیجات به شكل دست نخورده و خام ارتباط قوی تری با سلامت بهتر روان دارد.»وی معتقد می باشد پختن و فراوری میوه و سبزیجات احیانا سبب نابودی میزان مواد مغذی آنها می شود. در این مطالعه از بیشتر از 400 فرد بزرگسال در رده سنی 18 تا 25 سال از نیوزیلند و آمریكا نظرسنجی به عمل آمد. میزان مصرف میوه و سبزیجات خام و همین طور میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همین طور سلامت روان منفی و مثبت شان ارزیابی شد. دكتر كونر در ادامه می افزاید: «بررسی های ما نشان داد مصرف میوه و سبزیجات خام می تواند پیش بینی كننده میزان كمتر علایم بیماری های روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه ها و سبزیجات پخته، كنسروشده و فراوری شده به شكل قابل توجهی كاسته می شود.» منبع: مین فود 1398/06/10 00:03:44 5.0 از 5 4656 تگهای خبر: بیمار , بیماری , زندگی , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی