عرضه محلول ضدعفونی كننده با قدرت 10 برابر بیشتر از كلر و بدون تولید مواد سرطان زا با تلاش محققان كشور محقق شد مین فود: پژوهشگران یكی از شركت های دانش بنیان به فرمولاسیون محلول چندمنظوره ضد عفونی كننده رسیدند كه قدرت میكروب كشی 10 برابر بیشتر از كلر دارد و مواد سرطان زا از خود تولید نمی كند؛ بدین جهت می توان از آن برای میوه های با پوست نازك مانند توت و تمشك استفاده نمود. محمد شاكری، مجری طرح در گفت و گو با ایسنا، محصولات تولیدی این شركت دانش بنیان را تولید ضد عفونی كنندگان صنایع غذایی و آشامیدنی دانست و اظهار داشت: محلول های ضد عفونی تولید شده دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی است. وی كاربرد این محلول ها را برای آب آشامیدنی، سبزیجات و گوشت دانست و تصریح كرد: دو قاشق چای خوری از محلول قرص ضد عفونی كننده را می توان در داخل ۳ لیتر آب، حل و گوشت مرغ و یا سبزیجات را در آن به مدت ۵ دقیقه غوطه ور كرد كه بعد از بیرون آوردن ماده غذایی از این محلول و شست وشو می توان از آن بهره برد. شاكری با تاكید بر اینكه ضد عفونی كردن گوشت مرغ با این روش منجر به كاهش بوی نامطبوع آن می شود، اشاره كرد: این ماده ضدعفونی كننده از بین برنده طیف وسیعی از باكتری ها، قارچ ها، میكروب ها و تخم انگل ها و ویروس ها است؛ ضمن آنكه این محصول عملكرد مناسبی در باكتری های بیماری زای آبزیان از خود نشان داده است. وی با تاكید بر اینكه این محلول ضد عفونی كننده دارای قدرت میكروب كشی بوده و خاصیت ضد عفونی كنندگی آن ۱۰ برابر بیشتر از كلر است، اشاره كرد: این محلول دارای سرعت اثرگذاری بالایی است و هنگام واكنش، هیچ گونه محصول جانبی مضری تولید نمی كند و عملكرد آن مستقل از PH و مواد شیمیایی آلی است و تنها تركیبی است كه مواد "فنلی" موجود در آب را از بین می برد و PH مناسب این محصول موجب عملكرد بسیار مطلوب برای گندزدایی كردن انواع گوشت ها، میوه ها و سبزیجات می شود. بگفته وی، این محلول برای گندزدایی میوه هایی با پوست نازك مانند انواع توت ها، تمشك و انگور مناسب می باشد، به شكلی كه تنها عوامل بیماری زا را از سطح میوه نابود می كند و به سبب عدم نفوذ به بافت میوه ها و سبزیجات هیچ گونه مسمومیتی به دنبال نخواهد داشت و بر خلاف ضد عفونی كننده هایی مانند ازن و كلر تركیبات سرطان زا مانند آلدئیدها، برمات ها، هالومتان ها، هالواسیدها، كلرات ها، كلرفنل ها و كلرو آمین های آزاد تولید نمی كند. این محقق، پایه فرمولاسیون این محلول را "دی اكسید كلر" ذكر كرد و افزود: ضد عفونی كردن سینی های سلف سرویس ها از دیگر كاربردهای این محلول به حساب می آید. وی تصریح كرد: پاكسازی تمامی ویروس ها، باكتری هاو میكروارگانیسم ها ی بیماری زا، باقی ماندن در آب تا ۲۴ ساعت در مقایسه با ماندگاری حداكثر ۶ ساعته كلر، قابلیت انحلال ۱۷ برابری نسبت به كلر و عدم تولید مواد سرطان زا از مزایای این محلول به حساب می آید. شاكری اشاره كرد: این محلول را می توان در آب شرب، استخرها و آكواریوم ها، دامداری ها و مرغداری ها، صنایع غذایی، بیمارستان ها و صنایع زیست محیطی به كار برد. منبع: مین فود 1398/06/21 13:02:33 5.0 از 5 4167 تگهای خبر: آب , برند , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی