مصرف نوشابه های گازدار سبب كاهش طول عمر می شود محققان فرانسوی هشدار می دهند؛ مین فود: طبق مطالعه اخیر پژوهشگران، نوشیدن دو یا چند لیوان نوشابه با افزایش ریسك مرگ مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، پژوهشگران مركز تحقیقات سرطان فرانسه آگهی می دهند مصرف زیاد نوشابه های حاوی قند و نوشابه شیرین با شیرین كننده های مصنوعی با میزان وقوع بیشتر مرگ و میر به هرعلتی مرتبط می باشد. «نیل مورفی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم مصرف زیاد نوشابه با افزایش ریسك مرگ بهر دلیلی مرتبط می باشد و این مساله در مورد نوشابه های شیرین شده با مواد قندی یا شیرین كننده های مصنوعی فرقی نمی كند.» ایشان سپس می افزاید: «نتایج ما نشان داده است كه محدودیت مصرف این نوع نوشابه ها و جایگزینی آنها با نوشیدنی های سالم تر نظیر آب بسیار مهم می باشد.» در این مطالعه، حدود 452 هزار زن و مرد از 10 كشور اروپایی شركت داشتند. در این مطالعه، نوشیدن دو لیوان نوشابه یا بیشتر در روز با مصرف كمتر از یك لیوان در ماه مقایسه شد. این افراد به مدت 16 سال تحت نظر بودند كه در این مدت 41، 693 مورد مرگ ثبت گردید. طبق این مطالعه، 43 درصد به سبب سرطان، 21.8 درصد به سبب بیماری های گردش خون و 2.9 درصد به سبب بیماری های گوارشی فوت كرده بودند. پژوهشگران بر طبق این یافته ها بر محدود كردن بیشتر مصرف نوشابه ها تاكید دارند. منبع: مین فود 1398/07/01 22:22:31 5.0 از 5 4776 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی