عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن محققان دریافتند؛ مین فود: چای سبز یك آنتی اكسیدان قوی است اما پژوهشگران دریافتند مصرف این نوشیدنی سالم همراه با آهن رژیمی سبب كاهش خواص آن می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، «ماتام ویجی كومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «اگر پس از یك وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ تركیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.» ایشان سپس می افزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اكسیدانی اش را از دست می دهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است كه با مواد خوراكی سرشار از آهن مصرف نشود.» مواد خوراكی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و كلم هستند. بگفته پژوهشگران، نتایج مشابه در مورد مكمل های آهن هم صدق می كند. پژوهشگران دریافتند EGCG، تركیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراكسیداز می شود. میلوپراكسیداز آنزیمی ضدالتهابی است كه بوسیله سلول های سفید خون در طول التهاب آزاد می شود. زمانیكه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف می شوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراكسیداز از دست می دهد. منبع: مین فود 1398/07/05 19:39:18 5.0 از 5 4598 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , خوراكی , سبزیجات , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی