عرضه گزارش كاهش آلاینده ها در ۸ محصول مهم كشاورزی در نشست تخصصی امنیت غذایی و تغذیه مطرح شد؛ به گزارش مین فود گزارش پایش طرح ارتقای سلامت و كاهش آلاینده ها در هشت محصول مهم كشاورزی در نشست كارگروه تخصصی امنیت غدایی و تغذیه عرضه شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با عنایت به مأموریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در جهت گردآوری گزارش عملكرد مصوبه شماره ۶ نشست پانزدهم شورایعالی از دستگاه های ذی ربط و عرضه نتیجه آن در جلسه شانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تشكیل شد. در این جلسه بعد از عرضه گزارش كلی مصوبه مذكور توسط شیدا ملك افضلی از گروه حكمرانی سلامت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، گزارش «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» محمدحسین كریمی از وزارت جهاد كشاورزی عرضه شد. در ادامه، لیدا صدقیان نماینده سازمان برنامه و بودجه، گزارش درخواست استان ها (وزارت جهادكشاورزی و وزارت بهداشت) در مورد تامین منابع مالی و تخصیص اعتبارات در این راستا را ارائه نمود. سپس محسن فرهادی معاون مركز سلامت محیط و كار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، به عرضه گزارشی از هزینه كرد اعتبارات دریافتی و اقدامات انجام شده در جهت تحقق مصوبه مذكور پرداخت. در انتها هم بعد از بحث و تبادل نظر درباره تدوین استراتژی مشخص برای اجرای مصوبه، مطالب عرضه شده توسط دكتر دل پیشه جمع بندی شد. مصوبه شماره ۶ جلسه پانزدهم شورایعالی تصریح می دارد كه: به منظور كاهش میزان آلاینده ها و باقی مانده سموم و آفت كش ها در محصولات كشاورزی، وزارت جهاد كشاورزی موظف است با همكاری وزارت بهداشت نسبت به اجرای طرح راهبردی «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» بعنوان برنامه ملی مشترك طی یك دوره چهار ساله اقدام نموده و گزارش پیش رفت آنرا هر سه ماه یك مرتبه به دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی كشور ارائه نماید. همینطور این وزارت موظف است با همكاری وزارت بهداشت، گزارش «آخرین وضعیت میزان باقی مانده آلاینده ها و آفت كش ها در محصولات كشاورزی در سطح عرضه» و اقدامات به عمل آمده در این راستا را در جلسه آتی (شانزدهم) شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رئیس جمهور عرضه نماید. 1398/07/13 22:15:24 5.0 از 5 4325 تگهای خبر: برنامه , تغذیه , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ مولتی ویتامین ها در افزایش طول عمر بی تاثیرند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی