عرضه گزارش كاهش آلاینده ها در ۸ محصول مهم كشاورزی در نشست تخصصی امنیت غذایی و تغذیه مطرح شد؛ به گزارش مین فود گزارش پایش طرح ارتقای سلامت و كاهش آلاینده ها در هشت محصول مهم كشاورزی در نشست كارگروه تخصصی امنیت غدایی و تغذیه عرضه شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، با عنایت به مأموریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در جهت گردآوری گزارش عملكرد مصوبه شماره ۶ نشست پانزدهم شورایعالی از دستگاه های ذی ربط و عرضه نتیجه آن در جلسه شانزدهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تشكیل شد. در این جلسه بعد از عرضه گزارش كلی مصوبه مذكور توسط شیدا ملك افضلی از گروه حكمرانی سلامت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، گزارش «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» محمدحسین كریمی از وزارت جهاد كشاورزی عرضه شد. در ادامه، لیدا صدقیان نماینده سازمان برنامه و بودجه، گزارش درخواست استان ها (وزارت جهادكشاورزی و وزارت بهداشت) در مورد تامین منابع مالی و تخصیص اعتبارات در این راستا را ارائه نمود. سپس محسن فرهادی معاون مركز سلامت محیط و كار معاونت بهداشت وزارت بهداشت، به عرضه گزارشی از هزینه كرد اعتبارات دریافتی و اقدامات انجام شده در جهت تحقق مصوبه مذكور پرداخت. در انتها هم بعد از بحث و تبادل نظر درباره تدوین استراتژی مشخص برای اجرای مصوبه، مطالب عرضه شده توسط دكتر دل پیشه جمع بندی شد. مصوبه شماره ۶ جلسه پانزدهم شورایعالی تصریح می دارد كه: به منظور كاهش میزان آلاینده ها و باقی مانده سموم و آفت كش ها در محصولات كشاورزی، وزارت جهاد كشاورزی موظف است با همكاری وزارت بهداشت نسبت به اجرای طرح راهبردی «ارتقای سلامت ۸ محصول كشاورزی» بعنوان برنامه ملی مشترك طی یك دوره چهار ساله اقدام نموده و گزارش پیش رفت آنرا هر سه ماه یك مرتبه به دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی كشور ارائه نماید. همینطور این وزارت موظف است با همكاری وزارت بهداشت، گزارش «آخرین وضعیت میزان باقی مانده آلاینده ها و آفت كش ها در محصولات كشاورزی در سطح عرضه» و اقدامات به عمل آمده در این راستا را در جلسه آتی (شانزدهم) شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رئیس جمهور عرضه نماید. 1398/07/13 22:15:24 5.0 از 5 4521 تگهای خبر: برنامه , تغذیه , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه جدیدترین ها شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها برگ برنده جدید اپل! تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی