برنامه های روز جهانی غذا در ایران اعلام گردید مین فود: مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از برگزاری روز جهانی غذا با شعار ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، حسین عزیزی، با اشاره به اینكه روز جهانی غذا امسال با تاكید بر شعار سال ۲۰۱۹ سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد با عنوان «رفتار ما آینده ما را می سازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی» برگزار می شود، اظهار داشت: ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت اجرا می شود. وی با اشاره به هفت محور اصلی برنامه های روز جهانی غذا، اضافه كرد: برنامه های ویژه با عناوین كاهش قند نمك و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی، نشانگر های رنگی تغذیه در امتداد ارتقا دانش مصرف كننده، نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق كالاهای سلامت در حوزه غذا، برچسب اصالت كالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، محصولات غذایی ویژه و فراسودمند، و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف كننده در حوزه سلامت غذا انجام خواهد شد. 1398/07/19 23:13:46 5.0 از 5 4416 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی