برنامه های روز جهانی غذا در ایران اعلام گردید مین فود: مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از برگزاری روز جهانی غذا با شعار ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، حسین عزیزی، با اشاره به اینكه روز جهانی غذا امسال با تاكید بر شعار سال ۲۰۱۹ سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد با عنوان «رفتار ما آینده ما را می سازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی» برگزار می شود، اظهار داشت: ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت اجرا می شود. وی با اشاره به هفت محور اصلی برنامه های روز جهانی غذا، اضافه كرد: برنامه های ویژه با عناوین كاهش قند نمك و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی، نشانگر های رنگی تغذیه در امتداد ارتقا دانش مصرف كننده، نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور، مبارزه با قاچاق كالاهای سلامت در حوزه غذا، برچسب اصالت كالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا، محصولات غذایی ویژه و فراسودمند، و اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف كننده در حوزه سلامت غذا انجام خواهد شد. 1398/07/19 23:13:46 5.0 از 5 4370 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , تغذیه , چربی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی