نظارت بر بازار محصولات خوراكی تشدید شد مین فود: مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران از آغاز طرح تشدید نظارت بر زنجیره تولید و توزیع محصولات خوراكی و آشامیدنی در كشور آگاهی داد. بهنام نیك منش در گفت و گو با ایسنا، اظهار نمود: با وجود اینكه وزارت بهداشت متولی بحث بهداشتی و درمانی است با همكاری صورت گرفته در سطح بازار نظارتمان را تشدید كرده ایم و با ابلاغیه ای به اتاق های اصناف سراسر كشور، طرح تشدید نظارت بر زنجیره تولید و توزیع محصولات خوراكی و نوشیدنی شروع شده است.وی با اشاره به اینكه در این طرح از مبادی تولید تا خرده فروشی محصولات خوراكی و آشامیدنی تحت نظارت و تشدید بازرسی قرار می گیرند، اشاره كرد: بازرسان اتاق های اصناف با همكاری وزارت بهداشت، سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها و تعزیرات با گشت های مشترك رصد، كنترل و نظارت بر اقلام مواد خوراكی و آشامیدنی را انجام می دهند.مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران اشاره كرد: در ابلاغیه صورت گرفته به اتاق های اصناف سراسر كشور قید شده كه به تمام اتحادیه ها و صنوف تاكید كنند كه اقلام عرضه شده خصوصاً محصولات خوراكی و آشامیدنی را باید حتما از شركت های پخش معتبر، رسمی و نام و نشان دار تهیه كنند. منبع: مین فود 1398/09/23 22:35:27 5.0 از 5 4914 تگهای خبر: خوراكی , درمان , صنعت , محصولات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط واردات برنج طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است ملاحظات مصرف داروهای ضد انعقادی با خوراکی ها راه اندازی سامانه ثبت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی افزایش منابع مالی و انسانی درخواست انتقال خون از دولت چهاردهم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد جدیدترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست استفاده از نمک های یددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی