برخورد با متخلفان حوزه غذا باید سختگیرانه باشد رئیس سازمان غذا و دارو؛ مین فود: رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا را ضروری دانست. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، در جلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای كشور در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اظهار داشت: لازم است ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت كافی، قوانین بازدارنده ای برای كاهش مشكلات در حوزه غذا از طرف متخلفان اجرا شود چونكه مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید كنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند. وی با اشاره به اینكه سوژه غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، اعمال مدیریتی عالمانه برمبنای شواهد را راهكاری موثر برای ارتقا كیفیت مواد غذایی در كشور عنوان نمود و اضافه كرد: با این مهم سلامت مواد غذایی كه مردم مصرف می كنند به شكل قابل توجهی تامین می شود. منبع: مین فود 1398/09/24 11:55:43 5.0 از 5 4997 تگهای خبر: برنامه , پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی