ارزیابی جهانی شاخصهای خطرزای سبك زندگی در نوجوانان مین فود: در ارزیابی جهانی شاخصهای خطرزای سبك زندگی در نوجوانان مشخص شد از هر سه نوجوان یك نفر در معرض خطر است. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان به سرپرستی پژوهشگران دانشگاه كوئینزلند در استرالیا جامع ترین تحقیق جهانی در مورد شاخصهای اصلی خطرزای سبك زندگی در بروز بیماری های غیر قابل واگیر را در نوجوانان انجام دادند. این متخصصان اطلاعات سازمان جهانی بهداشت (WHO) از ۳۰۴ هزار و ۷۷۹ دانش آموز ۱۱ تا ۱۷ ساله از ۸۹ كشور جهان را بررسی نموده و دریافتند در ۳۵ درصد نوجوانان سه یا چند فاكتور خطرزای سبك زندگی وجود دارد. بیماری های غیر قابل واگیر از قبیل بیماری های مزمن تنفسی و قلبی عروقی، دیابت نوع دو و سرطان ها از عوامل اصلی كیفیت پایین سلامت و مرگ و میر زودهنگام است كه هفت مورد از ۱۰ مورد مرگ و میر سالانه در جهان را به خود اختصاص می دهد. عدم مصرف كافی میوه ها و سبزیجات و نداشتن فعالیت بدنی از برجسته ترین شاخصهای خطرزای سبك زندگی در بروز بیماری های غیر قابل واگیر در بین نوجوانان است. همین طور در مجموع پسران نسبت به دختران با شاخصهای خطرزای بیشتری روبرو هستند. در این بررسی آمده است: نوجوانان در منطقه آمریكا با بالاترین میزان شاخصهای خطرزا روبرو هستند چونكه در حدود ۵۶ درصد از نوجوانان آمریكایی سه یا چند فاكتور خطرزا مشاهده می شود و این درحالیست كه این رقم در منطقه "وسترن پاسیفیك" حدود ۴۵ درصد است. به گزارش مدیكال اكسپرس، بگفته پژوهشگران یافته های بدست آمده نگران كننده است برای اینكه پیش زمینه های بیماری های غیر قابل واگیر اغلب از دوران كودكی خودرا نشان می دهند. خیلی از این رفتارها در دوران نوجوانی حاصل می شود و در دوران بزرگسالی نیز ادامه پیدا می كند و قرار گرفتن در معرض هر یك از این شاخصهای خطرزا می تواند با كیفیت پایین سلامت و مرگ و میر زودهنگام ارتباط داشته باشد. منبع: مین فود 1398/10/05 22:25:21 5.0 از 5 4953 تگهای خبر: بیمار , بیماری , زندگی , سبزیجات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزش حسابداری در تبریز آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها ضرورت هم افزایی طب ایرانی و طب نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران پرمخاطب ترین سایت اقتصادی فروش کفش چرم مردانه و زنانه نحوه مصرف قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی پربحث ترین ها بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF جدیدترین ها صدور ۱۰ بخشنامه جهش تولید در عرصه فرآورده های طبیعی بایدها و نبایدهای استفاده و نگهداری از لنز چه میوه ها و سبزیجاتی به کاهش وزن کمک می کنند؟ اهداف سایت ITFF کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد سفارش های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی صدور تاییدیه حلال برای ۲۸۵ محصول سلامت محور وزیر بهداشت دولت چهاردهم به فکر تأمین نیروی انسانی باشد سویا برای مغز کودکان مفیدست تخم مرغ قهوه ای رنگ نشانه بالا بودن ارزش غذایی آن نیست تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی