تغذیه مناسب شب امتحان یك پژوهشگر طب سنتی مطرح كرد؛ به گزارش مین فود یك پژوهشگر طب سنتی در مورد تغذیه مناسب در شب امتحان، اظهار داشت: خوردن و بوییدن به، استفاده از مغزها و مصرف دمنوش ها در شب های امتحان سفارش می شود كه سبب تغویت حافظه و آرامش دانشجویان می شود. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد سفارش های طب سنتی كه برای تقویت حافظه مطرح گردیده است، تصریح كرد: خوردن مربای به، خود به و خورشت به و كلاً غذاهایی كه در آنها به باشد بسیار سفارش می شود چون كه سبب تقویت حافظه و آرامش دانشجویان و مطالعه بهتر آنها در شب امتحان می شود. وی ادامه داد: همینطور خوردن هویج و آب سیب هم سفارش می شود. این پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف مغزها هم مورد تاكید قرار گرفته بطوری كه هر مغزی كه شبیه یك عضو بدن است می تواند آنرا تقویت كند. مصرف گردو با انجیر، بادام خام پوست كنده، پسته، فندق و مویز هم سفارش می شود كه البته گردو و انجیر باید كم مصرف شود بعنوان مثال خوردن دو گردو و سه انجیر كافیست و مصرف ۷ دانه بادام خام و پسته و بادام هم هركدام ۵ عدد و مویز هم ۲۱ عدد سفارش می شود. وی تصریح كرد: خوردن مغزها سبب می شود تا قوه مغذی بدن بالا رفته و حافظه تقویت شود كه البته مغزها را می توان بامداد میل كرد. یارقلی همینطور در مورد خوردن ناهار و شام دانشجویان در فصل امتحان نیز، اظهار داشت: دانشجویان برای ناهار غذای سبك بخورند تا سنگین نشده و بتوانند درس بخوانند و در شب هم غذای كامل خورده شود. این استاد دانشكده طب سنتی در مورد خواب ایام امتحان، اضافه كرد: بهتراست ساعت ۱۰ تا ۱۰ و نیم بخوابند و بامداد زود هم برای مطالعه بیدار شوند. وی در مورد مصرف دمنوش های مفید در شب امتحان، اظهار داشت: مصرف دمنوش بادرنجبویه و ورون سبب می شود روی حوزه دماغی تأثیر خوبی داشته باشد و سبب آرامش و تقویت حافظه هم خواهد شد. یارقلی همینطور به مادران سفارش كرد كه در غذاهایی كه می پزند كمی میخك بریزند چون كه سبب می شود غذا عطر و طعم خوبی داشته باشد و البته خاصیت آرامش بخشی و تقویت حافظه را هم دارد. وی، بوییدن سیب، به و انار شیرین را هم خیلی خوب دانست و اظهار داشت: همینطور بوییدن خیار هم فرح بخش و نشاط آور است و به دانشجویان سفارش می شود. یارقلی اضافه كرد: همینطور در این فصل خوردن سیب و هویج و انار شیرین هم سفارش می شود و خوردن مركبات كمتر باشد بهتر است و اگر آب پرتقال در غذا ریخته شود بهتر است مصرف كاهو هم خیلی خوب است به صورتی كه می توانند سالاد كاهو را همراه هویج، آب نارنج و روغن زیتون در عصر و یا ظهر میل كنند. وی، كلاه شب را سفارش كرد و اظهار داشت: نكته ای كه باید رعایت شود این است كه در شب كلاه بگذارند چون كه سبب می شود مغز گرم و حافظه تقویت شود و از سرماخوردگی هم جلوگیری خواهد نمود. 1398/10/16 22:54:51 5.0 از 5 4995 تگهای خبر: آب , تغذیه , شیر , طب سنتی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی